Horoscop: 30 aprilie 2015

Joi, 30 Aprilie 2015, ora 06:45
4308 citiri
Horoscop: 30 aprilie 2015
Foto: Ziare.com

Taur

Te preocupa relatia personala, pentru ca cel drag pare lipsit de energie in ultima vreme si nu are chef de nimic. Inainte sa il banuiesti de lucruri neplacute discuta cu el sa vezi ce se intampla.

Gemeni

Sinceritatea este cheia pentru intelegere in aceste zile. Chiar daca ai facut o greseala, recunoaste si o sa vezi ca lucrurile se vor rezolva fara consecinte grave.

Rac

Dupa o perioada agitata, totul revine pe drumul normal. Analizandu-ti comportamentul iti dai seama ca au fost momente in care ai exagerat si le ceri scuze celor implicati.

Leu

Intampini cateva obstacole in proiectul tau, dar aceste hopuri te intaresc si te ambitioneaza si mai mult. Nu stai foarte bine din punct de vedere financiar, dar esti multumit ca totusi realizezi ceva important.

Fecioara

Te implici intr-o activitate pe care o consideri inutila inca de la inceput. Nu ai luat o decizie foarte buna, pentru ca nu faci cu inima deschisa nu o sa iasa bine.

Balanta

Te deranjeaza ceva la birou si nu iti doresti decat sa se termine mai repede programul. Pana la urma o sa te linistesti, pentru ca un coleg gaseste solutia problemelor tale.

Scorpion

Daca urmezi o dieta sau un tratament, incearca sa eviti efortul fizic intens, pentru ca organismul tau are nevoie si de o pauza uneori. Citeste o carte sau urmareste un film.

Sagetator

Nativii care asteapta semnarea unui contract sau sunt in cautarea unei locuinte au mari sanse ca astazi sa finalizeze ultimele detalii pentru ca dorinta lor sa fie indeplinita.

Capricorn

De obicei, nu te obosesti sa faci ceea ce nu se afla in fisa postului tau, dar astazi faci o exceptie pentru ca cel aflat la nevoie iti este apropiat. Ii impartasesti din experienta ta.

Varsator

Ajungi la capat de drum si nu esti multumit 100% de ceea ce ai realizat si iti mai arunci un ochi asupra muncii tale. Abia dupa mici retusuri poti trece la urmatoarea etapa.

Pesti

Faci un gest caritabil renuntand la ceva ce iti era foarte drag. Consideri ca omul la care a ajuns are mai mare nevoie de acel lucru si acest gand te multumeste.

Berbec

O sa fii epuizat dupa aceasta zi avand in vedere ca o sa alergi in multe parti ale orasului. Trebuie sa rezolvi niste chestiuni birocratice si nu o sa scapi usor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 30 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic