Horoscop: 30 ianuarie 2017

Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 07:27
8582 citiri
Horoscop: 30 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Esti interesat de ordine, igiena si nu numai pentru ca se anunta vizita cuiva din familia partenerului de viata, ci asa vrei sa fie mereu si achizitionezi ceva care sa te ajute in acest sens.

Pesti

Nu te bucuri prea mult de iubirea partenerului de viata, pentru ca te concentrezi pe altceva. Cel drag iti va atrage atentia si o sa rezolvati rapid acest aspect.

Berbec

Dupa o perioada in care cineva din familie a fost in centrul atentiei, acum te regasesti si pui pe primul loc nevoile tale. Ai de gand sa faci ceva, dar asigura-te ca nu vei afecta pe nimeni cu actiunile tale.

Taur

Esti foarte incapatanat si nu accepti sa lasi de la tine fara a te afla in avantaj in fiecare moment. Influenta Lunii se va observa foarte mult in aceasta perioada.

Gemeni

Esti foarte romantic si faci un gest deosebit pentru cel drag, care simte nevoia de atentie. Ii faci o surpriza care il va impresiona pana la lacrimi. Te poti astepta la o seara deosebita.

Rac

Simti efectele Lunii aflate in Pesti si o sa fii foarte nelinistit, dar o sa iti creasca si dorinta de a lua parte la activitati creative. Iubesti arta si este posibil sa primesti un cadou pe care ti-l doresti de multa vreme.

Leu

Esti foarte atasat de cineva din familie, dar trebuie sa ii oferi independenta. Lasa-l sa se descurce prin propriile forte sa isi descopere singur drumul in viata.

Fecioara

Situatia financiara sufera urcusuri si coborasuri de la o ora la alta. Acum iti vor fi de folos economiile facute acum ceva timp. Seara te vei intalni cu un om care iti propune o afacere.

Balanta

Domini pe cineva pe toate planurile, iar persoana respectiva se va simti in pericol. Va dori sa discutati serios despre acest aspect care il impiedica sa se simta in largul sau.

Scorpion

Faci tot posibilul pentru a asigura confortul financiar al unei rude care trebuie sa se concentreze pe alte aspecte. Din aceasta cauza va trebui sa muncesti suplimentar.

Sagetator

Trebuie sa eviti grijile, asa ca nu raspunde la telefon unui prieten care te umple de energie negativa intotdeauna. Inconjoara-te doar de oameni calzi.

Capricorn

Esti un familist convins si in perioada urmatoare vrei sa pui bazele a ceva important pentru tine si cei dragi. Vei fi foarte rasfatat, dar si tu o sa fii atent cu partenerul de viata.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 30 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic