Horoscop: 30 ianuarie 2018

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 06:42
7069 citiri
Horoscop: 30 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Vrei sa pleci intr-o calatorie sau o deplasare mai scurta care are legatura cu o traditie. Nu esti incantat de companie, dar stii ca la destinatie ceva se va schimba.

Pesti

Trebuie sa sarbatoresti ceva si stii exact prietenii cu care trebuie sa o faci. Te simti fabulos in compania lor si te incarci cu energie.

Berbec

Participarea la un evenimenent social a adus o persoana fascinanta in viata ta. E un om cu care o sa vorbesti ore in sir despre subiecte extrem de interesante. Se anunta distractie in perioada urmatoare.

Taur

Te indragostesti sau reindragostesti. Este posibil sa evadezi cateva ore alaturi de o persoana speciala. Vor fi momente care te vor umple de energie pozitiva.

Gemeni

Urmeaza sa clarifici niste lucruri pe plan sentimental. Vei sti clar care este drumul pe care trebuie sa pasesti in continuare. S-ar putea sa fie nevoie sa iesi din zona ta de confort.

Rac

Se apropie un eveniment festiv pentru tine sau cineva apropiat si te vei ocupa de cateva detalii referitoare la acest lucru. Inspre seara o simti nevoia sa stai in casa pentru a te odihni.

Leu

Ajungi din curiozitate intr-un loc din care o sa iesi cu cateva lectii de viata invatate. Descoperi ceva ce o sa te intereseze din ce in ce mai mult in viitor.

Fecioara

Planuiesti o investitie si faci calcule dupa calcule. Ia in considerare si unele chestiuni neprevazute. Acesta este momentul potrivit pentru a-ti transforma energia in ceva bun pentru tine.

Balanta

Unul dintre cei mai apropiati prieteni ti-ar putea impartasi un secret, o sa iti faca o marturisire care te va pune pe ganduri. Ai putea invata din experienta sa.

Scorpion

Vrei sa petreci mare parte din zi singur acasa, ca sa te ocupi de ceva ce iti face sufletul sa se incalzeasca. Totusi, inspre seara cineva te va surprinde.

Sagetator

Lipsa timpului dedicat unei persoane din familie naste discutii. Trebuie sa iti recunosti greseala si sa incerci sa nu o repeti.

Capricorn

Daca nu esti implicat intr-o relatie, faci pasi in acest sens cu un coleg. Ai grija sa nu te lasi prins in vraja imediat. In schimb, cei cu relatii mai vechi ar trebui sa incerce sa reaprinda flacara, pentru ca monotonia incepe sa isi spuna cuvantul.

Citeste si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#horoscop 30 ianuarie, #horoscop 2018, #horoscop ianuarie 2018 , #horoscop zilnic