Horoscop zilnic. Vineri, 30 iulie

Vineri, 30 Iulie 2021, ora 07:00
4306 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 30 iulie
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: În cazul în care ai în plan o călătorie, conjunctură astrală te va avantaja. Indiferent că vei pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pentru a rezolva chestiuni profesionale, vei obține ce îți doreșți. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbină plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul tău. Cineva de pe alte meleaguri va lua legătură cu ține, ceea ce îți va face mare plăcere.

Taur: Va trebui să acorzi ceva mai multă atenție situației materiale și mai ales investițiilor pe termen lung pe care intenționezi să le faci. La serviciu va fi în fiecare secundă câte ceva de făcut. Ar trebui să îți faci o lista de priorități, altfel te vei risipi în activități minore. Pe acasă vor fi unele controverse pe teme de interes comun, dar ar fi mai bine că măcar astăzi să-i lași pe ceilalți să decidă.

Gemeni: Șansă îți va surâde în cazul în care doreșți să îți pui în practică un proiect mai vechi. Colaborările te vor avantaja în această perioada, iar ofertele vor fi oarecum surprinzătoare. Copiii sau persoanele mai tinere din familie va vor obligă la cheltuieli suplimentare. Ființă iubita va avea și ea nevoie de un sprijin financiar.

Rac: Situația financiară te va interesa în mod special în această perioada. Dialogul cu partenerul de suflet te-ar putea ajută să pui lucrurile la punct. N-ar fi exclus să primeșți o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Vei avea o stare de agitație, de neliniște pe tot parcursul zilei. Este posibil să ai neînțelegeri cu superiorii ierarhici. În gospodărie ai putea finaliza o activitate demarată cu mai mult timp în urmă.

Leu: La slujba reușeșți să fii eficient, iar implicarea în activități financiare va avea rezultate mulțumitoare. Relația cu colegii de serviciu va fi ceva mai agitată și nu este cazul să te implici în discuții în contradictoriu. Vei avea de făcut o mulțime de lucruri în domenii dintre cele mai diverse. Inițiativele se vor bucură de succes cu condiția să dai dovadă de mai multă răbdare.

Fecioara: Starea ta generală este bună, dar totuși, atenție, căci suprasolicitarea îți poate crea probleme de sănătate pe fond nervos Activitățile practice îți vor da posibilitatea să te mai relaxezi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exagerezi. Activitățile sociale vor fi prioritare în această perioada. Veți cheltui destul de mulți bani dar pînă la urmă veți face față situației financiare.

Balanță: Plin de farmec, vei avea ocazia să-ți largesti cercul de prieteni. Unii dintre aceștia te vor ajută să-ți pui proiectele în practică. Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale. Implicarea ta în relația cu partenerul este profundă și tocmai de aceea ai putea greși. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioada și acest lucru poate genera controverse în familie.

Scorpion: În cazul în care doreșți să pleci la drum mare atenție, căci ai putea avea parte de o situație mai puțîn plăcută spre sfârșitul zilei. Fie colegii de drum nu vor fi o companie tocmai plăcută, fie vei avea probleme cu mijlocul de transport. În relația cu partenerul vei avea o zi destul de tensionată, în care te vei enerva pentru că nu vei reuși să ajungi la un acord asupra unor chestiuni de interes comun.

Săgetător: La slujba vei avea unele controverse cu superiorii ierarhici și ar fi bine să nu insișți să-ți impui punctele de vedere. Oricum, inițiativele tale vor fi apreciate de șefi, atâta doar că nu sunt dispuși să-ți dea mâna liberă. Relația cu prietenii se va îmbunătății considerabil. Nu vor lipsi ocaziile de a cunoaște persoane interesante, alături de care te vei simți excelent.

Capricorn: Pe cât posibil evita să îți exprimi nemulțumirile legate de rudele apropiate deoarece oricând ar putea izbucni discuții neplăcute. N-ar fi exclus nici să se deterioreze câte ceva prin apartament. Inteligență vie, capacitatea de a face conexiuni rapide te vor ajută să ieși cu bine din orice situație. În cazul în care vrei să pleci la drum se pare că că șansă este de partea ta.

Vărsător: Deciziile luate în grabă îți vor aduce pagube, nu câștiguri. De asemenea, vei fi dornic să participi la diverse activități sociale care îți vor da ocazia să cunoști persoane noi și să te simțiți excelent. Situația financiară nu îți va crea nici un fel de probleme. Din punct de vedere sentimental te veți simți mai bine decât până acum, căci veți reuși să faci o cucerire care te va entuziasma.

Pești: Din punct de vedere fizic veți funcționa excelent. Veți fi dinamic, iar reacțiile rapide îți vor permite să te descurcați cu o situație destul de delicată. Mintea ta produce idei excelente așa că, poți să te implici în tot felul de activități intelectuale. Situația ta financiară va înregistra fluctuații, așa că ar fi indicată multă prudență în acest sens.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic