Horoscop: 30 martie 2011

Miercuri, 30 Martie 2011, ora 07:18
2491 citiri
Horoscop: 30 martie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

Dai dovada de multa seriozitate astazi in pregatirea unui proiect important pentru viitorul companiei la care lucrezi. O persoana cu functie importanta va pune ochii pe tine si este posibil sa apara posibilitatea unei promovari.

Taur

Astazi vei avea parte de o zi buna din punct de vedere financiar. Fie ca iei salariul, fie ca primesti o suma de bani o sa dispui de tot ceea ce ai nevoie pentru a achizitiona ceva ce iti doresti de foarte mult timp. De asemenea, poti profita de situatie si sa ii oferi un cadou partenerului de viata.

Gemeni

Nu esti multumit de ceea ce se intampla in viata ta si vrei sa pui piciorul in prag. Esti suspicios cu privire la indentiile bune ale unui coleg si inainte de a te lasa dus de val vrei sa afli toate detaliile propunerii primite.

Rac

Inca de dimineata realizezi ca aceasta va fi o zi plina de munca si stres si incerci sa iti faci viata mai usoara. O cafea buna poate face minuni astazi, asa ca primul lucru cand ajungi la birou este sa savurezi una. Apoi te poti pune pe treaba.

Leu

Astazi va fi o zi foarte grea. Nu din punct de vedere fizic, ci vei avea parte de cateva dileme ce nu iti dau pace. Pe seara vei primi o veste foarte buna. De asta aveai nevoie ca sa iti continui planurile pentru weekendul ce vine.

Fecioara

Nu uita ca trebuie sa onorezi o invitatie primita in urma cu ceva timp, asa ca gandeste-te cu ce te imbraci la birou ca sa nu ajungi sa fugi prin oras ca sa te schimbi pentru ca nu se potriveste tinuta. Invata sa planuiesti din timp ceea ce trebuie sa faci si o sa vezi ca vei fi mult mai relaxat.

Balanta

Te simti stresat si ti se pare ca toata lumea are ceva cu tine. Calmeaza-te si incearca sa privesti lucrurile la rece. Abia dupa ce simti ca nu mai esti nervos vorbeste cu cineva, in caz contrar risti sa spui ceea nu trebuie.

Scorpion

Un apropiat ti-a cerut ajutorul si nu ai vrut sa o faci, iar acum te simti vinovat pentru asta. Ar fi cazul sa faci ceva pentru a remedia situatia, desi raul e facut. Poate un simplu "imi cer iertare" rezolva mult mai repede problema decat oricare alt cadou primit.

Sagetator

Ai emotii, insa nu iti dai seama de ce pentru ca astazi nu este planificat niciun eveniment important, insa la amiaza o sa afli. La locul de munca va avea loc o actiune ce te va face sa te implici mult mai mult in ceea ce faci.

Capricorn

Nu uita ca astazi trebuie sa faci un drum pentru a rezolva o problema personala, asa ca nu te intinde foarte mult peste program si respecta-ti cuvantul dat.

Varsator

Astazi vei avea parte de un moment dificil la locul de munca si esti nevoit sa te hotarasti pe ce drum o apuci. Gandeste-te foarte bine inainte de a lua o decizie pentru a nu ajunge sa regreti.

Pesti

Nu lasa sentimentele celor din jur sa te copleseasca si sa te influenteze. Incearca sa fii mai sigur pe deciziile tale si sa nu mai depinzi de altii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic