Horoscop: 30 octombrie 2013

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 07:55
3366 citiri
Horoscop: 30 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Scorpion

O sa ai un schimb dur de replici cu un coleg. O sa iesi invingator, dar dupa ore bune de nervi. Partea buna a acestei zile este ca o sa reusesti sa iti impui punctul de vedere.

Sagetator

Fii mai atent la viata personala. Te-ai axat pe un proiect si ai uitat de tot ceea ce inseamna familie. Reprosurile nu vor intarzia sa apara.

Capricorn

Esti foarte stresat din pricina unui eveniment ce urmeaza sa aiba loc in curand. Ceri ajutorul unui prieten pentru a te asigura ca totul va fi bine.

Varsator

Planeta iubirii te face extrem de activ in relatia cu partenerul de viata. Pui la cale un plan pentru a petrece o seara de vis in compania sa.

Pesti

Reusesti sa pui o bariera intre job si familie si ii impaci pe toti. Regreti ca nu te-ai gandit de mai mult timp la aceasta solutie. Ai fi scapat de multe reprosuri.

Berbec

E timpul sa lasi pe altcineva sa se ocupe de ceea ce tu nu ai reusit sa termini. Daca bati pasul pe loc, o sa ii incurci si pe ceilalti. Accepta acum ca nu esti facut pentru asa ceva si mergi mai departe.

Taur

Ai vrea sa pleci intr-o vacanta si cand te intorci sa pleci in alta. Inceteaza sa visezi si intoarce-te la munca pana nu ramai in urma cu treaba.

Gemeni

Te nemultumeste ceea ce se intampla in viata ta si tinzi catre altceva. Fa-ti prieteni noi. Poate acesta este punctul pe care il consideri mai slab.

Rac

Descoperi frumusetea sufleteasca a unui cunoscut si ramai impresionat de blandetea sa. Gesturile sale te fac sa iti doresti sa fii un om mai bun.

Leu

Planuiesti o plecare din oras. Fii foarte atent la vreme, pentru ca te poate lua prin surprindere. Nu iti permiti sa ramai blocat in alta localitate.

Fecioara

O sa ai parte de o zi solicitanta, dar conjuctura astrala te va ajuta mult. Reusesti sa obtii ceva ce era pe primele locuri in ordinea prioritatilor.

Balanta

Ai uitat ca un prieten te-a rugat sa ii tii locul la o intalnire si nu te-ai prezentat. Nu exista scuza potrivita pentru o asemenea situatie. Asa ca gandeste-te cum sa repari greseala.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 30 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic