Horoscop: 30 septembrie 2014

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 07:01
3041 citiri
Horoscop: 30 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Lasa-te purtat de val in aceasta perioada si nu iti masura fiecare cuvant, pentru ca uneori trebuie sa fii luat prin surprindere. Acest lucru nu se aplica in cazul facturilor, acelea trebuie sa fie achitate la timp.

Scorpion

Soarele iti deschide noi drumuri si daca stii sa profiti de ocaziile care se ivesc, o sa ai sanse de reusita. Proiectul pe care il incepi va fi fructuos din punct de vedere financiar.

Sagetator

Nu ai stare, pentru ca trebuie sa afli un raspuns de la o institutie a statului. Nu te forteaza nimeni si nimic, asa ca fa totul pe liniste. Daca tu consideri ca e mai bine, nici nu lua legatura cu familia pentru a nu te influenta.

Capricorn

Totul iese mai bine decat voiai si sperai tu. Economisesti o suma importanta pe care o poti investi in altceva sau, si mai bine, tine banii deoparte, pentru ca sigur se va ivi o alta ocazie in viitorul apropiat.

Varsator

Cineva te enerveaza ingrozitor si iti pierzi controlul ajungand sa ridici totul la cine nu merita. Trebuie sa iti pastrezi cumpatul in astfel de situatii, pentru ca risti sa iti pierzi prieteni buni.

Pesti

Telefonul suna mai des ca de ziua ta. Ai realizat ceva important si toti cunoscutii te suna pentru a te felicita. Te simti precum o mica vedeta. Multumeste planetei Venus.

Berbec

Esti favoritul astrelor, asa ca te poti astepta la surprize pe toate planurile. Partenerul de viata pregateste de mai multa vreme ceva, in timp ce la birou se schimba ceva in favoarea ta.

Taur

Nu primesti nimic gratis, ci trebuie sa muncesti si o sa o faci din plin, pentru ca ai ramas in urma cu unele sarcini. Te copleseste volumul ridicat de sarcini, dar te vei descurca.

Gemeni

Iti aduci aminte un detaliu care o sa faca diferenta astazi. Conteaza sa alegi momentul potrivit si sa spui ceea ce stii. Altfel, va fi doar o alta zi lipsita de importanta.

Rac

Iei parte la un eveniment important pentru prietenii tai si ii incurajezi cum stii tu mai bine si asa cum au facut si ei atunci cand ai trecut si tu prin aceeasi situatie.

Leu

Ai o stare de spirit mai buna decat in ultimele zile. Ai reusit sa termini ceva si simti ca ai scapat de o mare povara care te apasa. Acum, te poti indrepta catre un alt obiectiv.

Fecioara

Primesti vizita unor rude pe care le-ai ocolit o vreme. Aveai tu un motiv pentru care te-ai comportat asa si musafirii iti amintesc care este acesta. Pana la urma scapi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop 30 septembrie, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic