Horoscop: 30 septembrie 2015

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 07:27
4256 citiri
Horoscop: 30 septembrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Spiritul antreprenorial pune stapanire pe tine si faci planuri pentru afaceri. Prietenii iti ofera cateva idei foarte bune. Ar fi bine sa le notezi, pentru ca la un moment dat o sa iti fie de ajutor.

Scorpion

O sa experimentezi emotii puternice, cum nu ai simtit de multa vreme. Cel mai probabil partenerul de viata ti le ofera. Este rezultatul unei munci incepute acum ceva vreme.

Sagetator

Astazi iti indrepti atentia catre designul locurilor in care traiesti zi de zi. Atat la birou, cat si acasa gasesti cate ceva de schimbat, detalii care te vor face sa te simti excelent.

Capricorn

Ai nevoie de o pauza, pentru ca ai ajuns intr-un punct de epuizare atat fizic, cat si psihic. Astrele au vesti bune in privinta situatiei financiare.

Varsator

Este o zi buna pentru un inceput, un drum nou sau o afacere inedita. Este vorba despre ceva care nu te caracterizeaza, dar tocmai acest lucru te face sa speri la ceva mai bun.

Pesti

Iti poti permite orice si nu este vorba neaparat despre ceva material, ci are legatura cu o chestiune mai veche care acum si-ar putea gasi rezolvarea, ajutandu-te sa fii ceva mai optimist.

Berbec

Ai de facut o alegere si pentru a te asigura ca nu dai gres pune in balanta toate informatiile pe care le detii. Poti sa te consulti si cu o persoana cu o experienta mai mare in acest domeniu.

Taur

Esti foarte obosit, dar faci ceva ce iti place si asta iti ofera putere. Si Pluto a avut de spus un cuvant in acest sens. Pe seara se anunta o plimbare sau o iesire in oras cu prietenii.

Gemeni

Orienteaza-te catre ceva care nu presupune un efort fizic. O sa inveti o lectie importanta de viata pe care sa o transmiti celor mai tineri din familia ta.

Rac

Te concentrezi pe treburi ce tin de casa si familie. Au ramas cateva aspecte nerezolvate si vrei sa nu te mai lovesti de ele atunci cand intentionezi sa faci altceva.

Leu

Te simti foarte bine, dupa o perioada destul de agitata. Simteai nevoia de o pauza de la tot. Nu neaparat sa ai concediu, ci sa te concentrezi pe problemele tale.

Fecioara

Ceea ce te intereseaza in aceasta perioada are legatura cu starea financiara. Cauti posibilitati sa iti cresti veniturile lunare, dar ofertele pe care le primesti nu te multumesc.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 30 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic