Horoscop: 31 august 2017

Joi, 31 August 2017, ora 07:18
6587 citiri
Horoscop: 31 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Starea ta de spirit este foarte buna in ultima vreme. Ai rezolvat niste chestiuni birocratice care te impiedicau sa te relaxezi. Acum o vei face.

Balanta

Ai grija cu planurile facute astazi, pentru ca unele sunt destul de indraznete pentru punctul in care te afli in prezent si risti sa te epuizezi.

Scorpion

Pastreaza-ti spiritul tanar si viziunea pozitiva, indiferent de cate piedici intampini in aceasta perioada. Aceste hopuri te vor intari si te vor pregati pentru ce urmeaza.

Sagetator

Te trezesti dintr-o data dintr-un somn adanc, nu la propriu, ci la figurat. Erai practic in lumea ta si acum realizezi ca ceea ce se intampla in jurul tau nu este chiar ceea ce crezi.

Capricorn

Independenta este cuvantul cheie pentru tine. Vrei sa faci ceva singur, fara sa depinzi de nimeni si esti dispus sa sacrifici multe alte lucruri importante.

Varsator

Nu intelegi din prima ceva si din aceasta cauza o sa ramai in urma colegilor. Va trebui sa te alaturi unei echipei pentru a ajunge la zi cu toate datele.

Pesti

Invata sa primesti complimentele fara sa te gandesti ca omul care ti le face are interese ascunse. Fii mai deschis catre noi colaborari, indiferent de zona.

Berbec

Relatia personala merge foarte bine in ultima perioada si te simti foarte implinit. Descoperi despre tine niste lucruri care te fac sa te indrepti catre alt drum.

Taur

Te trezesti mai devreme pentru a fi sigur ca ziua iti va ajunge pentru a realiza tot ceea ce ti-ai propus. Inspre seara o sa fii extrem de productiv.

Gemeni

Nu ai stare. Esti extrem de agitat, de parca ai fi baut un litru de cafea in cateva minute. Seara vei fi obosit, dar si multumit ca ai obtinut unda verde pentru a pune in practica un proiect drag.

Rac

Faci ceva ce nu te caracterizeaza. Unii oameni aproape ca nu te recunosc. Vrei sa depinzi din ce in ce mai putin de cei din jur si faci pasi importanti in acest sens.

Leu

Ceva te face sa te simti incomod si vrei sa rezolvi acest aspect. Daca cineva nu este de acord cu tine de la inceput, probabil nu va fi deloc si nu are rost sa iti pierzi timpul.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 31 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic