Horoscop 31 decembrie 2012

Luni, 31 Decembrie 2012, ora 08:40
2139 citiri
Horoscop 31 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Esti foarte bine dispus si pus pe glume. Cei din jur trebuie sa fie atenti la tot ceea ce faci, pentru ca farsele puse la cale vor lasa urme.

Varsator

Se apropie sfarsitul anului si esti inconjurat de oameni dragi pe care voiai sa ii ai acum langa tine. Pui la punct ultimele detalii pentru ca totul sa iasa potrivit planurilor.

Pesti

Pleci la drum inca de la prima ora pentru a te asigura ca ajungi la timp la destinatie. Grabeste-te, deoarece pot sa intervina evenimente neasteptate ce te pot incetini.

Berbec

Ti-ai facut multe sperante pentru petrecerea acestei seri. Astrele sunt de partea ta si totul va decurge potrivit planurilor.

Taur

Aveai o sansa la un milion sa se intample ceea ce urmeaza, insa uite ca realitatea iti demonstreaza inca o data ca dorintele se pot indeplini. Esti foarte emotionat si o sa sarbatoresti cu cei dragi ceea ce o sa afli.

Gemeni

Ziua va incepe intr-o atmosfera calma, insa dupa cateva ore va fi complet diferita. Ai uitat sa faci ceva si o sa ai de-a face cu nervii partenerului de viata.

Rac

Nu reusesti sa iti faci timp pentru a termina ceva ce aveai de gand sa nu se intinda pana in 2013. Solutia salvatoare o sa vina de la partenerul de viata, care iti ofera o idee inedita.

Leu

Ai foarte multa energie. Te-ai odihnit foarte bine in ultima perioada si acum esti gata sa faci tot ceea ce ti-ai propus.

Fecioara

Nu te incumeti sa dai banii pe ceva ce iti atrage atentia, insa dai de inteles cuiva care ar putea sa iti faca un cadou. Demersul tau va avea un rezultat pozitiv. O sa primesti ceea ce vrei.

Balanta

Te-ai grabit si ai cam gresit. Acum esti nevoit sa o iei de la inceput. Grabeste-te pentru ca risti sa te prinda Anul Nou muncind la asta.

Scorpion

Nu vrei sa accepti propunerea celui drag pentru ceea ce urmeaza seara. Ramai ferm pe pozitii si iti sustii punctul de vedere pana reusesti sa te impui.

Sagetator

Desi este sfarsit de an, tu primesti o propunere interesanta in ceea ce priveste job-ul. Nu te ocupa numai de asta. Bucura-te de prezenta celor ce vin in vizita si abia de maine incolo concentreaza-te pe ceea ce ai aflat.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic