Horoscop: 31 decembrie 2013

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 08:07
2308 citiri
Horoscop: 31 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Este una dintre cele mai aglomerate zile ale anului. Te asteptai sa fie una lejera, insa nu va fi deloc asa, ci din contra.

Varsator

Ai planuit saptamani intregi petrecerea pentru Anul Nou si acum, ca a venit, ai impresia ca nu este nimic spectaculos. Un prieten va salva seara.

Pesti

Esti absolut minunat in tot ceea ce faci. Ai pus la cale un plan pentru a-i impresiona pe cei din grupul de prieteni si o sa le oferi o amintire unica.

Berbec

Faci un bilant al ultimului an si la final iti dai seama ce schimbari trebuie sa pui in practica pentru ca ultima zi din an sa iti ofere si mai multe satisfactii.

Taur

Ai asteptari foarte mari de la aceasta zi, iar dorintele iti vor fi indeplinite. Trebuie sa ai grija dupa-amiaza, pentru ca o persoana care face glume nereusite te va tulbura putin. Ignora tot ceea ce spune.

Gemeni

Ai posibilitatea de a ocupa pozitia de lider in grupul tau. Nu stai mult pe ganduri si accepti imediat. Pana la urma o sa vezi ca in acelasi timp cu satisfactia vin si durerile de cap.

Rac

Faci ceva inedit la acest sfarsit de an. O buna perioada din viata ta nu ai iesit din tipare si ai urmat acelasi ritual pentru ultima zi din an. Acum, iti depasesti limitele.

Leu

Dimineata pui la punct ultimele detalii pentru evenimentul la care urmeaza sa participi in aceasta seara. Nu te forta, pentru ca la pranz o sa fii deja epuizat si nu vei mai avea destula energie pentru restul zilei.

Fecioara

Iei o pauza de la ceea ce faci in fiecare zi si dormi mai mult decat de obicei. Iti incarci bateriile si astepti ziua de maine cu zambetul pe buze.

Balanta

O sa fii pus in postura de a lua parte la ceva ce nu este tocmai pe placul tau. Asta pana in ora 12, pentru ca apoi o sa evadezi si o sa mergi unde iti place tie mai mult.

Scorpion

Un prieten iti da o idee referitor la ce ar trebui sa spui atunci cand ti se pune o intrebare incomoda. Te vei bucura foarte mult, pentru ca sfatul sau te va ajuta in urmatoarele ore.

Sagetator

Planeta iubirii te face extrem de romantic. Iti impresionezi partenerul de viata cu ceva ce il va lasa fara cuvinte. Aproape ca va lacrima cand o sa vada ce ai pregatit pentru el.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 31 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic