Horoscop: 31 ianuarie 2011

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 07:18
2471 citiri
Horoscop: 31 ianuarie 2011

Varsator

Pentru azi ti-ai propus sa faci multe lucruri. Din pacate, nu reusesti si acest lucru te nelinisteste. In aceasta zi vei avea parte de o multime de evenimente care vor face sa treaca timpul foarte repede. Un mic succes in sfera serviciului te va fave sa fii mai increzator in propriile capacitati.

Pesti

O zi nu tocmai buna pentru tine. Tensiunile de peste zi, stresul si problemele care se prelungesc pana seara tarziu au efecte negative asupra starii tale generale. Este posibil ca un prieten sa aiba probleme de sanatate si sa-ti solicite ajutorul.

Berbec

Iti vor fi repartizate noi sarcini de serviciu, care vor demonstra ca superiorii ierarhici iti apreciaza calitatile. Ceea ce vei avea de facut va va face placere, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Dragostea ramane in centrul preocuparilor tale. Unii nativi se pot indragosti de persoane care nu raspund cu adevarat aspiratiilor lor.

Taur

Petreci mult timp cu familia si cu cei apropiati iar asta te va ajuta sa uiti de grijile profesionale si de supararile de care ai parte in alte domenii ale vietii tale. Ai grija la partenerul de viata. Nu reusiti sa cadeti de acord asupra mai multor lucruri, iar din aceasta cauza relatia dintre voi nu este una excelenta.

Gemeni

Ai o energie fizica si mentala excelenta iar asta iti va permite sa te implici in activitati dintre cele mai diverse. Vesti bune pentru cei singuri: cineva la care nici nu te astepti ti-ar putea cuceri inima. Cei cu o relatie stabila traiesc momente intense si pline de afectiune.

Rac

Alaturi de partenerul de viata faci azi o achizitie importanta, cum ar fi o casa sau o masina. La locul de munca poti avea unele realizari. Asta doar daca nu te lasi condus de primul impuls. Relatia cu sefii tai va fi deosebit de tensionata. De altfel, te afli intr-o perioada in care ar trebui sa eviti confruntarile cu orice autoritate.

Leu

Vei face o multime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale, dar destul de plictisitoare. Este bine sa ai grija de contul bancar, pentru ca apar cheltuieli neprevazute. Insa, este posibil sa primesti niste bani. In ceea ce priveste viata sentimentala, aceasta este dominata de emotii intense. Faci tot posibilul pentru a cuceri persoana care ti-a starnit interesul.

Fecioara

Desi esti tentat sa arunci banii pe fereastra, ar fi bine sa incerci sa contracarezi aceasta tendinta. Esti capabil de un succes pe cont propriu, asa ca nu te mai alia cu nimeni, pentru ca nu ai noroc de colaboratori de nadejde. Cei singuri vor avea parte azi de simple flirturi si de relatii in care se amesteca prietenia si atractia fizica.

Balanta

Azi se poate spune ca "suferi de tine". Vrei sa te faci placut, sa fii iubit si toata lumea sa ti se supuna. Ar fi mai bine sa adopti un comportament cat mai discret. Cu banii stai foarte bine asa ca poti face unele cheltuieli pentru divertisment.

Scorpion

Cu toate ca nu vei fi intr-o forma nemaipomenita, vei reusi sa faci fata cu bine tuturor cerintelor. Situatia financiara ar putea inregistra o imbunatatire. In plan sentimental nu este cazul sa-ti manifesti suspiciunile.

Sagetator

Ai de dat un examen, de sustinut o lucrare sau chiar de luat decizii? Ei bine, afla ca ideile tale se vor dovedi excelente si se vor bucura de aprecierea celor din jur. Pentru a-ti face fericit partenerul de viata, inventezi o multime de lucruri, reusind sa-l surprinzi de fiecare data intr-un mod placut.

Capricorn

Cu toate ca este prima zi a saptamanii, te simti cam obosit si nu prea ai chef de munca. Te straduiesti sa iti faci treaba, dar nu te poti concentra la sarcinile zilei si nu dai randament in activitatile asumate. In dragoste ai o adevarata dilema, mai ales daca trebuie sa iei o decizie majora in privinta viitorului relatiei tale.

Horoscop realizat de Zaza

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop 31 ianuarie, #horoscop zodii , #horoscop zilnic