Horoscop: 31 ianuarie 2018

Miercuri, 31 Ianuarie 2018, ora 06:37
5735 citiri
Horoscop: 31 ianuarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Nu refuza invitatiile primite in aceasta perioada, pentru ca unele sunt chiar mai interesante decat par la prima vedere. Oamenii pe care ii vei intalni te vor fascina.

Pesti

Te incanta vestile venite de la un prieten. Vrea sa il insotesti undeva si entuziasmul sau te va cuprinde si pe tine. Se anunta o seara plina de distractie.

Berbec

Ambitia ta te va ajuta sa ajungi mai aproape de un scop pe care ti l-ai fixat acum cateva saptamani. Esti foarte aproape, dar mai ai de munca pana atunci.

Taur

Nu te lasi pacalit de cineva care isi urmareste propriul interes si il pui la punct. Cineva va fi mandru de atitudinea ta, pentru ca era nevoie de asa ceva de mai mult timp.

Gemeni

Se anunta vesti bune atat acasa, cat si la locul de munca. Tine telefonul pe langa tine, pentru ca vei obtine pe aceasta cale informatii interesante.

Rac

Vei fi surprins de modul in care te va ajuta o ruda. Nu te asteptai sa fie asa saritoare cu privire la nevoile tale si te va impresiona.

Leu

Iei parte la o activitate de grup in apropiere de casa si te vei apropia de cineva. Impartasesti idei si scopuri comune cu aceasta persoana.

Fecioara

Ceva din tine nu te lasa sa faci ceea ce ai pe lista astazi. Este ceva ce parca iti spune ca nu e bine. Asculta-ti instinctul si o sa vezi ca o sa scapi de un necaz.

Balanta

Preiei intitiativa in privinta unui proiect si toti ochii sunt pe tine. Ai emotii, dar este normal. Astrele sunt de partea ta, iar Pluto iti va oferi puterea de care ai nevoie.

Scorpion

Ceva te apasa pe suflet si vrei sa faci o marturisire. Fa-o cat mai repede, mai ales daca timpul nu este de partea ta. Curajul nu iti lipseste acum.

Sagetator

Ai o zi la dispozitie in care poti face ceva pentru tine. Nu pune prea multe intrebari, ci doar profita de momentele de liniste.

Capricorn

Ai timpul limitat si trebuie sa actionezi cat mai repede daca vrei sa iti duci obiectivul la indeplinire. Asculta de cineva mai in varsta, pentru ca iti da sfaturi bune.

Citeste si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop 31 ianuarie, #horoscop ianuarie, #horoscop 2018 , #horoscop zilnic