Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 31 iulie 2012

Marti, 31 Iulie 2012, ora 07:12
3040 citiri
Horoscop: 31 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Asteptai de ceva vreme aceasta zi pentru ca ti s-a promis ca vei lua parte la un moment special si care te va influenta nespus de mult pe viitor. Ar fi o idee buna sa iti maschezi emotiile.

Fecioara

Vei avea parte de o zi speciala la birou, insa nu te astepta la o marire de salariu, ci mai degraba la niste dezvaluiri ce te vor lasa mut de uimire. Incearca sa nu declari nimic la cald pentru ca risti sa spui ceva la nervi.

Balanta

Vestea buna primita dimineata o sa te faca sa fii toata ziua cu zambetul pe buze. Nu prea sunt sanse sa se intample ceva care sa iti strice aceasta dispozitie.

Scorpion

Nu te lasa influentat de cineva care a avut parte de un esec in ultima vreme si vede totul in negru. Daca consideri ca nu iti face bine, indeparteaza-te de aceasta persoana. O sa fie mai bine pentru tine.

Sagetator

Nu ai facut nimic special, dar uite ca ai parte de cea mai buna zi din ultima perioada. Activitatile la care iei parte sunt deosebite si te umplu de energie pozitiva.

Capricorn

Ai momente in care simti ca vrei sa evadezi din propria viata, insa nu si acum. Se intampla ceva ce te va face sa iti exprimi bucuria ca tu esti cel care are parte de toate acestea.

Varsator

Meriti o pauza, asa ca planifica inca de pe acum ceea ce urmeaza sa faci in zilele libere. O mica escapada la mare sau munte ar fi perfect pentru a iti incarca bateriile.

Pesti

Credeai ca totul va fi mult mai usor, insa uite ca nu este chiar asa. Vei fi nevoit sa depui un efort suplimentar pentru a te asigura ca totul va iesi asa cum speri tu.

Berbec

Daca trebuie sa faci ceva ce include o suma, ai grija la numararea banilor pentru a nu intampina o situatie neplacuta pe viitor. Deschide bine ochii si nu lasa in preajma ta oameni in care nu ai incredere.

Taur

Esti pregatit pentru ceea ce urmeaza. Poate fi vorba despre o sedinta esentiala pentru cariera ta sau un examen. Totul se va termina cu bine pentru ca ai avut grija sa bifezi totul pe lista cu ceea ce trebuia sa faci.

Gemeni

Incerci sa afli parerea celor din jur despre ceva ce vrei sa pui in aplicare, insa se pare ca nimeni nu vrea sa spuna nimic pentru a nu gresi si pentru a nu fi invinovatiti. Incearca sa fii mai sigur pe tine si sa iti asumi deciziile luate.

Rac

Ai vrea sa fugi cat mai departe de viata de zi cu zi. Cel putin pentru putin timp. Nu mai astepta si ia-ti concediu. O sa vezi cu totul altfel viata la intoarcere.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic