Horoscop: 31 iulie 2017

Luni, 31 Iulie 2017, ora 06:46
5955 citiri
Horoscop: 31 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Ultima zi a lunii va fi foarte incarcata pentru lei. Atat la birou, cat si acasa trebuie sa lasi lucrurile in ordine inainte sa incepi un nou proiect. Soarele iti pregateste un drum lin in continuare.

Fecioara

Acorda mai multa atentie casei dragostei si mai ales celui drag, pentru ca simte nevoia sa ii fii alaturi. Are de trecut niste hopuri si trebuie sa il sustii.

Balanta

Esti intr-o perioada in care iti permiti sa iti satisfaci niste dorinte si la inceput de saptamana te vei ocupa doar de aceste lucruri pentru tine.

Scorpion

Reusita calatoriilor din urmatoarele luni depinde foarte mult de bugetul pe care il ai la dispozitie, asa ca incearca sa faci economii acum ca sa te bucuri mai tarziu.

Sagetator

Este o perioada ideala pentru calatorii relaxante, dar si pentru proiecte indraznete la birou. Iti poti asuma riscuri mai mari, pentru ca astrele iti vor ajuta echipa.

Capricorn

Simti ca sunt mult prea multe persoane pe care trebuie sa le multumesti si ai nevoie de o pauza doar pentru tine. Se impune o mica evadare, iar o plecare din oras ar fi binevenita acum.

Varsator

Incepi sa te indoiesti de o alegere facuta acum cateva saptamani si vrei sa schimbi ceva. Nu te necaji pentru ceea ce se intampla, ci invata ceea ce trebuie din aceasta situatie.

Pesti

Visezi la locuri in care stii ca nu o sa ajungi curand. Partenerul de viata este foarte atent la dorintele tale si te va surprinde cu o mica excursie undeva aproape de casa; intr-un loc special.

Berbec

Nu te astepta sa se intample prea multe in viata ta la sfarsit de luna. Va fi o zi mai mult despre tine si latura ta spirituala. Fii mai atent la ceea ce iti transmite vocea interioara si ascult-o, urmeaza-o.

Taur

Vei simti nevoia sa fii generos la finalul zilei, oferindu-le celor din jur macar un semn de recunostinta pentru felul in care s-au purtat cu tine. Va fi o seara speciala petrecuta in compania unor oameni dragi.

Gemeni

Chiar daca nu esti in apele tale in prima parte a zilei, de la amiaza iti vei schimba radical starea de spirit dupa o sedinta sau o discutie cu o persoana care se bazeaza pe tine pentru un proiect viitor.

Rac

Ai un dor de duca cum nu ai mai simtit de multa vreme. Vrei sa evadezi, sa ajungi in locuri in care nu ai mai pasit. Ti se pare o idee buna sa intinzi o harta si sa asezi degetul undeva tinand ochii inchisi si acolo sa mergi.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 31 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic