Horoscop: 31 octombrie 2011

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 10:02
2261 citiri
Horoscop: 31 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Scorpion

Incepe o perioada in care totul o sa iti iasa ca la carte fara sa depui eforturi foarte mari. Te uimeste acest lucru pentru ca esti obisnuit sa te agiti atunci cand iti doresti ceva.

Sagetator

Intervin cateva cheltuieli suplimentare si ar fi cazul sa ai grija pe ce dai banii. Risti sa fii nevoit sa te imprumuti si nu iti surade aceasta idee acum.

Capricorn

Vestile bune nu intarzie sa apara. De cateva saptamani tresari cand suna telefonul, insa abia astazi se va intampla ceea ce iti doresti. De acum inainte o sa o poti pune in aplicare planul la care ai muncit de atata timp.

Varsator

Fii mai atent la starea de sanatate. In dorinta de a impresiona la fiecare aparitie nu esti atent la vreme si risti sa racesti. Din punct de vedere sentimental o sa simti o imbunatatire.

Pesti

Ai intampinat cateva probleme in cariera, insa acum totul incepe sa revina la normal. Te bucuri la auzul unor vesti bune si simti ca ti-a fost luata o piatra de pe inima.

Berbec

Este o perioada in care socializezi foarte mult si o sa cunosti oameni ce sunt cel putin interesanti. O sa afli lucruri noi, care te vor ajuta in proiectele viitoare.

Taur

Esti pe drumul cel bun in ceea ce priveste activitatea de la locul de munca. Toate cunostintele acumulate pana acum se vor dovedi foarte utile si nu iti vine sa crezi ca in sfarsit duci la bun sfarsit ceva ce incepusei de mai mult timp.

Gemeni

Astepti cu mare nerabdare sedinta de la birou. Dupa aceasta nu o sa mai ai zambetul pe fata pentru ca vei primi cateva sarcini noi, care iti vor manca foarte mult timp. Pe de alta parte, primesti si vesti bune. Acestea vin de la o persoana cu o functie superioara.

Rac

Oricat te enerveaza cineva din cercul de prieteni, nu spune nimanui ceea ce simti pentru ca risti sa intri intr-un conflict foarte mare. Discuta doar cu partenerul de viata si incercati sa gasesiti o solutie impreuna.

Leu

Astazi o sa demarezi un proiect pe care l-ai planuit timp de cateva luni. Esti emotionat si plin de sperante, insa o sa ai nevoie de multa rabdare pana cand se vor arata primele rezultate.

Fecioara

Cineva din jurul tau a gresit ceva si esti nevoit sa iti schimbi in totalitate programul facut pentru astazi. Vei fi nevoit sa faci o multume de drumuri si sa renunti la ceva ce trebuia sa faci cu cel drag.

Balanta

Esti foarte nervos si cei din jurul tau trebuie sa stea departe de tine. Asta se va schimba radical in jurul pranzului, dupa ce vei primi un telefon din partea unei rude.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic