Horoscop de weekend: 4-5 noiembrie 2017

Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 06:52
5848 citiri
Horoscop de weekend: 4-5 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Te incadrezi in timp perfect pentru a rezolva ceva ce tine de locuinta, dar si pentru a te simti bine. Ai programat totul in asa fel incat sa te ocupi si de sarcinile de om mare, dar sa te si rasfeti ca un copil.

Sagetator

Amani vizita la niste prieteni, pentru ca vin rudele pe la tine. Totusi, ai putea sa adaptezi planul in asa fel incat sa ajungi sa ii impaci pe toti, dar asta inseamna ca in cele doua zile sa fii tot timpul in priza.

Capricorn

Te descurci excelent din punct de vedere financiar, dar nu trebuie sa exgerezi cu cumparaturile, ci este nevoie de o evaluare reala a situatiei sale. Duminica va fi ziua destinata odihnei.

Varsator

Nu esti multumit de ceva in privinta aspectului tau, dar si de ceva ce tine de interiorul tau. Consideri ca este momentul schimbarii si chiar o sa faci pasi seriosi in acest sens.

Pesti

Iti lipseste increderea in tine. Trebuie sa vorbesti cu un prieten despre ceea ce simti, pentru ca te va ajuta sa iti scoti la iveala sentimentele. Pana la sfarsitul weekendului vei fi ca nou daca lasi totul sa iasa la suprafata.

Berbec

Va fi un weekend pe care il vei petrece in compania unor oameni dragi. Fie ca vei fi gazda, fie ca vei pleca din oras si te vei intalni cu ei in alta parte, se anunta doua zile de voie buna. Cineva va incerca sa se apropie de tine, in sens romantic.

Taur

Ies la suprafata niste talente pe care nu le-ai exploatat pana acum. Te relaxezi cum nu ai mai facut-o de multa vreme. Te vei reapropia de oameni cu care ai pierdut legatura.

Gemeni

Consideri ca cineva nu iti recunoaste meritele si te simti nedreptatit. Intr-un final vei intelege ca important este sa fii tu mandru de ceea ce faci, sa te simti tu bine in pielea ta si ca mai putin conteaza parerea celorlalti.

Rac

Te gandesti la niste investitii in plan personal. Ai stat mult timp si ai trecut pe hartie tot ceea ce iti trebuie si ce plati urmeaza sa faci, astfel incat sa iti ajunga banii pentru ceea ce iti doresti.

Leu

O persoana la care tii nu comunica foarte mult in aceasta perioada si iti pui anumite semne de intrebare. Analizeaza putin situatia din punctul sau de vedere. Este posibil sa intampine niste dificultati si sa nu se poata concentra pe altceva. Ascult-o daca doreste sa vorbeasca, dar nici nu o forta sa spuna daca nu vrea. Este important pentru ea sa te aiba aproape.

Fecioara

Simti nevoia sa te conectezi cu natura si pleci unde vezi cu ochii. Nu te gandesti prea mult la destinatie. Tu vrei doar sa ajungi undeva in natura si sa te bucuri de aerul curat. Iti vei crea niste amintiri placute.

Balanta

Prietenii apropiati pun la cale un weekend special pentru tine. Ai scapat de niste responsabilitati, de niste sarcini grele si amicii tai vor sa sarbatoresti acest lucru. Vor fi doua zile numai de rasete si distractie.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#horoscop 4 noiembrie, #horoscop 5 noiembrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic