Horoscop: 4 aprilie 2014

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 07:15
3080 citiri
Horoscop: 4 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Dimineata preiei initiativa si te comporti ca un sef. Organizezi tot ce trebuie pentru ca echipa ta sa iasa invingatoare in cadrul unei competitii interne.

Taur

Un conflict cu un colaborator te aduce in situatia de a-ti incalca un principiu. Este un lucru care nu te caracterizeaza, dar esti nevoit sa il faci.

Gemeni

Esti intr-o forma foarte buna astazi. Te entuziasmeaza faptul ca un prieten a primit o sansa unica in viata. Te bucuri nespus pentru el.

Rac

Pastreaza distanta fata de persoanele despre care stii ca sunt neserioase. Daca te asociezi cu ele, vei fi catalogat la fel si o sa ai probleme. Soarele te va ajuta sa te detasezi de lucrurile care iti fac rau.

Leu

Gasesti o sursa de inspiratie ce te va ajuta foarte mult in urmatoarea perioada. Reusesti sa termini ceva ce ai inceput acum multa vreme.

Fecioara

Acorda mai multa atentie sanatatii, pentru ca din cauza faptului ca esti foarte prins la locul de munca nu ai avut timp sa mergi la un control. Trebuie sa te asiguri ca totul este in ordine.

Balanta

Influentat de planeta iubirii, faci ceva deosebit pentru partenerul de viata. Acesta va fi impresionat pana la lacrimi. De mult timp nu ai facut un gest atat de frumos.

Scorpion

Ceea ce pentru altii pare usor tie ti se pare o povara si ceri ajutor pentru a face acest lucru. In a doua jumatate a zilei creste interesul pentru ceva ce tine de viata de cuplu.

Sagetator

Libertatea este un lucru relativ, iar tu il intelegi diferit fata de o persoana din familia ta. Din aceasta cauza, ajungeti la discutii ce se vor intinde pe cateva ore.

Capricorn

Ai o multime de treburi de facut, dar asta nu inseamna ca nu poti sa ai zambetul pe buze toata ziua. Vei fi pata de culoare oriunde vei merge.

Varsator

Spui niste rautati in mod gratuit si va trebui sa te astepti la reactii din partea relor vizati. Seara se va incheia intr-un mod placut datorita unei persoane apropiate.

Pesti

Mercur te ajuta foarte mult, facandu-te mult mai responsabil decat de obice. Este semn de maturizare si cel mai impresionat va fi unul dintre parinti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 4 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic