Horoscop: 4 decembrie 2012

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 07:01
3142 citiri
Horoscop: 4 decembrie 2012

Sagetator

Nu este o zi tocmai buna sa incepi un nou proiect. Astrele nu sunt de partea ta, asa ca amana cu cateva zile. Spre sfarsitul saptamanii te poti gandi la mai multe detalii. Pe de alta parte, iti va fi foarte bine acasa.

Capricorn

Ai uitat de un eveniment important pentru cel drag si incerci sa il/o faci sa te ierte. Asta inseamna multe cumparaturi pentru tine si multe cadouri pentru el/ea.

Varsator

Nu te lasi doborat cu una cu doua. Cineva ti-a pus piedici in demersul tau, insa uite ca pana la urma ai iesit la liman. Pe seara iesi cu prietenii pentru a sarbatori victoria.

Pesti

Este o zi perfecta pentru tine. O atmosfera foarte buna la birou si continua si acasa, unde te asteapta cateva rude foarte dragi. Este o placere sa stai in preajma lor.

Berbec

Ai foarte multe emotii. Sedinta programata astazi te face sa tremuri, insa nu din cauza proiectului la care lucrezi, ci din cauza persoanelor care vor participa.

Taur

Nu ai stare. Te comporti ca un copil cu prea multa energie. Pe tine te amuza, insa pentru cei din jur este obositor. Ai grija sa nu ii deranjezi.

Gemeni

Ai luptat foarte mult pentru ca munca ta sa nu treaca neobservata. Daca vezi ca sefii nu dau semne de apreciere, te asiguri ca deschid ochii la timp.

Rac

Ai primit o noua sarcina. La inceput te incanta faptul ca o sa ai mai multa responsabilitate, insa imediat o sa te lovesti de nemultumirea unora. O sa intampini cateva piedici, dar pana la urma o sa te descurci.

Leu

Nici ca puteai sa ai parte de momente mai placute astazi. Esti atat de fericit, incat ajungi sa razi de unul singur. Iti va face foarte bine aceasta atitudine.

Fecioara

Multe intrebari fara raspuns. Esti luat prin surprindere de un eveniment si nu esti pregatit pentru el. Trebuie sa improvizezi ca sa nu ramai in urma.

Balanta

Te-ai grabit sa finalizezi ceva inainte de termenul stabilit, insa uite ca de data aceasta nu a fost bine pentru ca ai omis ceva. Din fericire, un coleg te ajuta sa repari greseala si sa nu observe superiorii. Mai multa atentie pe viitor.

Scorpion

Ziua perfecta pentru a sta mai mult cu cei dragi. Nu ai foarte multa treaba la slujba si iti permiti sa pleci mai devreme. Familia o sa fie incantata de surpriza facuta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic