Horoscop: 4 decembrie 2014

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 07:25
3485 citiri
Horoscop: 4 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Neptun iti da energie astazi si se anunta lucruri interesante in viata sentimentala. Iti pui in valoare niste talente ascunse si succesul este garantat.

Capricorn

Dimineata ai ceva de rezolvat, dar apoi poti sa te concentrezi pe ceva ce iti place mai mult. Incepi sa tragi linie si sa faci rezumatul a ceea ce ai facut anul asta si te incanta ceea ce vezi.

Varsator

Te bate gandul sa investesti in ceva si nu esti sigur daca sa o faci sau nu. Cere mai bine sfatul unui specialist. Doar asa te asiguri ca nu arunci banii pe fereastra.

Pesti

Faci planuri pentru o nunta, chiar daca nu este neaparat a ta. Esti prins in detalii si nu o sa scapi pana inspre seara. Apoi, te relaxezi alaturi de cei dragi.

Berbec

Alergi cam mult astazi pentru a rezolva ceva ce tine de familie si partenerul de viata. Pui bazele a ceva ce o sa va asigure un confort financiar.

Taur

Astazi ti se confirma niste ganduri si banuieli. Esti multumit ca poti impiedica pe cineva de la comiterea unui pas gresit.

Gemeni

Esti bine sa fii receptiv la ceea ce isi doresc cei de langa tine, dar asta nu inseamna ca mereu trebuie sa incerci sa le fii pe plac. Fii mai atent la propriile dorinte si nevoi.

Rac

Te pui in slujba prietenilor si pregatesti ceva ce ei intentioneaza sa faca de multa vreme. Va fi o surpriza foarte placuta pentru cei dragi.

Leu

Esti foarte bine dispus si ti-ai planificat agenda in asa fel incat sa ai timp sa dai o raita si prin magazine pentru a face niste cumparaturi.

Fecioara

Negociezi pana la ultima picatura de energie pentru a te asigura ca ai de castigat. Nu lasi deloc de la tine si esti dispus sa lupti si mai mult. Stii ca ai dreptate si nu cedezi.

Balanta

Soarele te ajuta sa te relaxezi mai mult decat de obicei si sa fii putin mai optimist. Incepi sa vezi lucrurile in alt ton si nu te mai temi de nimic.

Scorpion

Conjuctura astrala favorizeaza relatia sentimentala. Sotul/sotia are nevoie de tine si ii sari imediat in ajutor. Aceste lucruri va vor apropia foarte mult.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic 4 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic