Horoscop: 4 decembrie 2015

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 07:48
3671 citiri
Horoscop: 4 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Sagetator

O mare parte din energie ti-o indrepti catre activitati care tin de locuinta si chiar de schimbarea acesteia. Familia este deschisa catre propunerile tale.

Capricorn

Este un moment bun pentru planuri de viitor. Dispui de toate informatiile. Trebuie doar sa le asezi cum trebuie si sa tragi concluziile. Cineva va fi foarte uimit de ceea ce o sa propui.

Varsator

Intampini dificultati de ordin financiar. Trebuie sa fii cumpatat si sa rezisti tentatiilor, altfel se anunta momente si mai grele in ultima luna a anului.

Pesti

Ai sansa de a face un bine unei persoane dragi si nu stai pe ganduri. Incepi imediat treaba si asezi lucrurile in asa fel incat amicul tau sa scape rapid de probleme.

Berbec

Afli un secret care a fost bine pazit de cineva din anturaj. La inceput esti dezamagit ca nu a avut incredere in tine, dar apoi intelegi de ce a adoptat aceasta pozitie.

Taur

Fii deschis catre nou si nu spune "nu" inainte sa auzi tot ceea ce are de spus omul de langa tine. Unele argumente vor fi foarte interesante si s-ar putea sa te ajute.

Gemeni

Un conflict cu cineva din familie te impiedica sa te concentrezi la locul de munca. Orice ai face si ce ti s-ar spune gandul iti zboara la tensiunile de acasa.

Rac

Emotiile se anunta mari pe 4 decembrie, pentru ca participi la un eveniment important pentru un amic. Poate fi vorba despre oficializarea unei relatii si te gandesti sa faci si tu acest pas sau sa treci la o treapta superioara a relatiei.

Leu

Stii sa mentii un echilibru intre viata personala si cea profesionala, dar astazi o sa faci ceva ce le imbina pe cele doua si vei fi foarte mandru de reusita ta.

Fecioara

Discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata ating un alt nivel in preajma weekendului pentru ca fiecare are alte planuri. Este cazul sa purtati o discutie serioasa si sa rezolvati acest conflict intr-un fel sau altul.

Balanta

Fii foarte atent cand spui ceva sau cand transmite altcuiva ceea ce ai auzit, pentru ca un coleg interpreteaza intr-un sens neplacut informatiile si poti avea probleme.

Scorpion

Pentru nativii care au copii va fi o zi stresanta, dar cei care nu sunt parinti vor avea parte de momente relaxante alaturi de prieteni. Seara cu totii vor primi o veste buna.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 4 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic