Horoscop: 4 decembrie 2017

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 06:54
7031 citiri
Horoscop: 4 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Din cauza ca ai cam lipsit din viata cuiva acum iti iei revansa si pui la cale multe activitati in care sa fie si el implicat. Visai cu ochii deschisi la ceva, iar seara o sa se intample.

Capricorn

Dimineata nu ai o stare de spirit foarte buna, dar ceva se va schimba la amiaza, iar pana seara o sa razi deja cum nu ai mai facut-o de multa vreme. Cooperezi foarte bine cu partenerii de afaceri.

Varsator

Faci ceva notabil la munca, dar o sa culegi laurii peste cateva luni. Trebuie doar sa te inarmezi cu rabdare. Te ambitionezi si muncesti la nivel maxim pentru a demostra cat esti de bun.

Pesti

Primesti foarte multe complimente. Poate ti-ai facut o schimbare de look sau ai schimbat ceva ce atrage multa lumina pe chipul tau.

Berbec

Daca pe plan profesional toate merg bine, in privinta vietii personale simti ca te invarti in cerc. Trebuie sa tragi niste linii si sa faci niste calcule pentru a-ti da seama in ce punct te afli si unde vrei sa ajungi.

Taur

Ai nevoie de ceva mai multa liniste in viata ta si nu ai cum sa ai parte de ea decat daca faci pace cu tine, dar si cu niste oameni din jur pe care i-ai judecat prea aspru.

Gemeni

In aceasta zi o sa fii foarte ocupat. Abia daca o sa ai timp de o pauza, dar seara o sa recuperezi si iei parte la o activitate distractiva si la care voiai sa participi de multa vreme. Te vor insoti mai multi prieteni.

Rac

Se anunta o zi plina de momente minunate petrecute alaturi de partenerul de viata. Pe buna dreptate acesta ti-a reprosat ca ii acorzi prea putina atentie si acum vrei sa schimbi asta.

Leu

Ai impresia ca orele sunt zile si ca nu mai trece timpul pana cand o sa vina un eveniment pe care il astepti de multa vreme. Seara, un amic iti solicita ajutorul.

Fecioara

Va fi o zi extrem de obositoare. Inarmeaza-te cu multa rabdare pentru a reusi sa termini totul cu bine. Si nu ezita sa ceri ajutor. Cineva mai in varsta vrea sa te invete ceva. Totusi, stai si asculta putin, poate chiar o sa iti prinda bine sfaturile primite.

Balanta

Cel drag iti cere o favoare si daca la inceput nu credeai ca o sa reusesti sa ii faci pe plac acum esti si tu uimit de ceea ce realizezi. La birou, esti cam sensibil si crezi ca toti din jur au cate ceva cu tine.

Scorpion

Esti gata oricand sa incepi proiectul de care seful iti tot spune, dar ar fi mai bine sa il amani pentru inceputul anului 2018. Atunci astrele au semne foarte bune cu privire la cariera ta.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 4 decembrie, #horoscop decembrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic