Horoscop: 4 iulie 2014

Vineri, 04 Iulie 2014, ora 07:01
2894 citiri
Horoscop: 4 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Esti foarte emotionat, dar si mandru de ceea ce ai realizat si acum astepti sa vezi si reactia celor din jur. Va fi mai buna decat ai fi crezut.

Leu

Sfaturile unui apropiat iti vor prinde foarte bine. Apreciezi interesul pe care il manifesta fata de ceea ce ti se intampla.

Fecioara

Simpatizezi foarte mult pe cineva din cercul de prieteni, insa nu intr-un sens sexual. Totusi, nu faci nicio remarca pentru a nu fi inteles gresit.

Balanta

Situatia financiara nu iti permite sa faci ceva ce ti-ai dorit. Pentru ca asta sa se intample trebuie sa mai astepti putin, doar cateva zile. Soarele te va ajuta sa treci cu bine pentru asta.

Scorpion

Simti ca nu este locul tau unde te afli astazi si vrei sa scapi cat mai repede de la aceasta intalnire. S-ar putea sa fii nevoit sa inventezi un motiv.

Sagetator

Te implici in niste activitati care iti solicita o mare parte din timp. Daca vrei sa pleci devreme de la birou, lasa-le pentru saptamana viitoare. Conjuctura astrala iti este favorabila.

Capricorn

Trebuie sa te iei dupa intuitie si nu dupa ce cred altii ca ar fi bine pentru tine. Spui lucrurilor pe nume si anumite aspecte ce erau neclare se vor rezolva.

Varsator

Consulta-te cu partenerul de viata inainte sa spui ultimul cuvant referitor la ceva ce va priveste pe amandoi. Altfel, s-ar putea simti ignorat.

Pesti

Inspiratia de moment va fi cea mai buna. Iti vine o idee in ultima clipa, chiar inainte de termenul limita pentru un proiect.

Berbec

Ai impresia ca esti ultima persoana din grupul de cunoscuti care nu a aflat noutatile despre un amic. Te superi putin, dar apoi ti se explica cum stau lucrurile in realitate.

Taur

Esti luat prin surprindere de un eveniment ce are loc la birou. In primele minute nu vei realiza ceea ce se intampla. Nu te astepti la asa ceva.

Gemeni

Ar trebui sa calmezi in privinta sedintei de astazi, pentru ca sefii sunt foarte relaxati si pusi pe glume. Totul se va termina cu un contract semnat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#horoscop 4 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic iulie , #horoscop zilnic