Horoscop: 4 iulie 2016

Luni, 04 Iulie 2016, ora 08:06
5203 citiri
Horoscop: 4 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Nu esti obosit, dar nu ai chef de nimic astazi. Chiar daca este prima zi a saptamanii, tu deja visezi la weekend, pentru ca in cel care a trecut ai fost ocupat. Ai nevoie de o cafea puternica pentru a te putea concentra.

Leu

Este un moment minunat pentru relaxare si liniste. Te distantezi de agitatia de la locul de munca, dar si acasa faci ceva pentru a sta mai mult singur.

Fecioara

Luni ar fi bine sa stai mai mult acasa, pentru ca o sa primesti un colet, insa nu cunosti ora. Ia-ti o zi libera, pentru ca astepti de multa vreme lucrul respectiv.

Balanta

Achizionezi ceva pentru casa si esti nerabdator sa pleci de la birou pentru a testa lucrul respectiv. O sa primesti musafiri.

Scorpion

Cumperi un cadou pentru un amic, dar apoi realizezi ca iti place foarte mult si il opresti tu. O sa intri in criza de timp, pentru ca trebuie sa ii iei altceva prietenului.

Sagetator

Esti ganditor si visezi cu ochii deschisi la o calatorie pe care vrei sa o faci, dar doar cu partenerul de viata. Discuti si cu el pentru a stabili mai multe detalii.

Capricorn

Un eveniment te face sa-ti muti total gandurile de la sarcinile zilnice si sa te concentrezi pe ceva nou. Comunici cu multe persoane pe care le intalnesti pentru prima data.

Varsator

Te exprimi mai greu si din cauza aceasta colegii nu vor intelege imediat ceea ce le ceri. Vor fi cateva discutii in contradictoriu, dar apoi o sa va lamuriti.

Pesti

O sa fii eroul partenerului de viata, pentru ca faci ceva in locul sau. Drept recompensa, o sa iti cumpere ceva ce iti doreai de mai multa vreme.

Berbec

Cu greu gasesti un motiv de care sa te plangi, pentru ca totul iti merge excelent pe toate planurile. Pe de alta parte, incearca sa renunti putin la perfectionism, pentru ca o sa te tina in loc.

Taur

Simti un impuls spiritual care o sa te faca sa iei o decizie de moment care va fi avantajoasa, mai ales pentru femeile Taur. O sa ai parte de o experienta romantica deosebita si intalniri imprevizibile.

Gemeni

Ai intrat intr-o competitie, dar pe parcurs ramai singur. Chiar daca nu mai ai concurenta, trebuie sa fii atent la ceea ce faci pentru a te asigura ca slujba pe care o vrei va fi a ta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 4 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic