Horoscop, 4 iunie 2010

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 07:18
2826 citiri
Horoscop, 4 iunie 2010
Foto: horoscop zilnic

Gemeni

Astepti cu nerabdare un eveniment anume si nu te poti contra asupra altui lucru. Nu mai visa incontinuu si coboara putin cu picioarele pe pamant pentru a te ocupa si de alte lucruri ce necesita multa atentie.

Rac

Nativii din Rac se vor simti mai agitati astazi mai ales ca vor primi o veste ce ii va face sa stea ca pe jar pana vor trece peste aceasta situatie. Poate fi vorba despre un nou proiect sau chiar schimbarea locului de munca. Trebuie doar sa stai sa te gandesti foarte bine inainte de a lua decizia finala.

Leu

Ai prea multe de facut, nimic nou. Nou este faptul ca in sfarsit ai gasit solutia salvatoare. In plus, o sa primeste ajutorul unei persoane care mereu iti este alaturi si acest lucru iti ofera certitudinea ca te poti baza pe ea la orice problema. Relatia cu cei apropiati este mai buna ca niciodata.

Fecioara

Ai de luat o decizie grea si te-ar ajuta orice vorba buna spusa de cineva de incredere. Situatia financiara nu este roz asa ca evita speculatiile. Mai bine te-ai orienta catre actiuni care sa iti puna mintea la incercare si o sa ajungi sa impresionezi exact pe cine trebuie.

Balanta

Nativii din Balanta vor avea cateva probleme de sanatate pentru ca nu au avut grija si nu au luat in considerare sfaturile medicilor. Au nevoie de multa odihna si ar fi cazul sa abandoneze pentru cateva zile orice actiune ce le solicita organismul.

Scorpion

Astrele prevad o perioada de liniste pentru scorpioni venita dupa cateva zile de agitatie. Aceasta liniste va veni imediat dupa un telefon important. Asa ca lasa convorbirile lungi cu prietenii si lasa linia libera pentru aceasta informatie.

Sagetator

Sagetatorii nu prea vor avea parte de momente de liniste, ci din contra mai multe persoane din jur vor avea probleme si se vor certa, insa precum o sageata vor trece pe langa aceasta si nu le vor lasa sa ii afecteze. Asa ca, in ciuda asteptarilor de dimineata, ziua va fi una buna si spre seara vor avea parte de o surpriza.

Capricorn

Daca in ultimele saptamani nu prea ai avut noroc la investitii, astazi este cazul sa tragi cat poti pentru ca vei avea parte de castiguri. Ai grija sa nu te lacomesti si apoi sa ramai fara nimic. Partenerul de viata are nevoie de mai multa atentie si nu ar strica sa te ocupi putin de el.

Varsator

Ca si capricornii, varsatorii vor avea noroc de castiguri financiare astazi. Ai grija sa nu ramai fara ei dupa o simpla sesiune de cumparaturi. Aminteste-ti ca mai sunt si unele facturi de platit.

Pesti

Ti s-a propus un nou proiect sau trebuie sa faci o calatorie, insa tu nu privesti cu ochi buni acest lucru si bine faci. Presimtirile tale sunt bune asa ca nu accepta niciun proiect nou si nici nu pleca de acasa. Acest lucru nu trebuie sa te intristeze ci, din contra, sa profiti de acest timp pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubita

Berbec

Astazi este foarte eficient. Ai spor la munca si solutiile oferite de tine se arata a fi cele mai bune. Datorita acestor solutii o sa termini mai repede unele proiecte incepute de multa vreme si care iti tot dadeau batai de cap.

Taur

Nativii din Taur se vor distra foarte mult in prima zi din weekend. Vor petrece cateva ore in compania unor prieteni apropiati si acest lucru le va oferi multa placere si energie pentru zilele urmatoare, cand se anunta multa treaba.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic , #horoscop zilnic