Horoscop: 4 noiembrie 2011

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 07:17
2750 citiri
Horoscop: 4 noiembrie 2011
Foto: Ziare.com

Scorpion

Simti nevoia de a vorbi mai mult cu persoanele dragi si esti hotarat ca astazi sa le telefonezi tuturor. Afli noutati si esti uimit de ceea ce se intampla in jurul tau cat timp tu esti ocupat cu munca.

Sagetator

Esti popular in grupul de cunoscuti si asta iti ofera o mai mare incredere in tine si in fortele tale. Cei din jur tin cont de parerile tale si iti cer sfaturi in privinta multor probleme personale. Te simti un fel de psiholog pentru ei si iti place aceasta postura.

Capricorn

Cineva drag are parte de o reusita profesionala si consideri ca o asemenea veste trebuie sarbatorita intr-un mod special. Seara o sa mergi in oras pentru a te bucura alaturi de el de succesul sau.

Varsator

Intri in legatura cu oameni noi. Iti faci noi relatii si stabilesti intalniri in cadrul carora o sa pui la punct proiecte ce te vor ajuta in cariera. Esti deschis la idei noi si accepti cu placere orice critica ce se dovedeste a fi constructiva.

Pesti

De ceva timp lucrezi la un proiect ce nu are legatura cu locul de munca. Ai tinut secret totul, dar acum ai parte de o prima satisfactie si esti dispui sa ii anunti si pe ceilalti de planurile tale de viitor.

Berbec

Simti nevoia de a socializa mai mult si pentru ca asta sa se intampla trebuie sa iesi mai des. In ultima vreme mergi la birou, la cumparaturi si apoi acasa. Acum este timpul sa schimbi ceva si stabilesti de acum intalniri pentru urmatoara luna.

Taur

Ai o stare de spirit foarte buna. Razi la tot ceea ce auzi. Vezi ceva bun in tot ceea ce faci astazi, chiar daca sunt activitati pe care le ignorai mereu. Te ajuta foarte mult felul in care gandesti acum.

Gemeni

De ce nu te poti bucura de ceea ce iti ofera viata si vrei mereu mai mult? Nu uita ca nemultumitului i se ia darul. Esti cuprins de un sentiment de teama, insa nu ai niciun motiv. Lasa-te mai mult in voia sortii si nu iti mai calcula fiecare miscare.

Rac

Casa banilor infloreste. Primesti o suma de bani la care nu te asteptai si acum ai posibilitatea de face calatoria pe care ti-ai dorit-o mereu. Te pui imediat pe facut bagaje si te gandesti numai la locurile pe care o sa le vizitezi.

Leu

Trebuie sa faci un drum si te hotarasti sa imbini utilul cu placutul. Astfel, daca pleci in delegatie la cateva sute de kilometri distanta, o sa vizitezi rudele din zona.

Fecioara

Nu te caracterizeaza aceasta stare, insa astazi o sa razi incontinuu. Faci glume la job, iesi in pauza cu persoane pe care de obicei le ignorai si iti inviti colegii la o iesire in oras.

Balanta

Ai grija la ceea ce spui astazi pentru ca te lasi dus de val si risti sa intri intr-un conflict din cauza sinceritatii. Nu este cazul sa nu mai vorbesti cu nimeni, ci doar sa te gandesti de doua ori inainte de a scoate ceva pe gura.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic