Horoscop: 4 noiembrie 2014

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 07:01
3739 citiri
Horoscop: 4 noiembrie 2014
Foto: Ziare.com

Scorpion

Ai o multime de lucruri de facut si esti constient de faptul ca daca nu ceri ajutor, s-ar putea sa nu reusesti sa termini totul pentru a ajunge in timpul util la intalnirea programata seara. Lasa orgoliul deoparte si procedeaza asa cum trebuie.

Sagetator

Inceputul zilei vine cu oportunitati foarte bune de afaceri. Daca lucrezi in domeniul comertului, poti face cateva achizitii importante la un pret foarte bun.

Capricorn

Pluto si Marte sunt planetele care au grija de tine astazi si iti ofera curajul de care ai nevoie pentru a trece cu bine peste tot. Ai un simt apare si "mirosi" de la distanta oamenii care nu sunt sinceri.

Varsator

Ai un noroc incredibil. Ratezi la minut o sedinta in care se decid lucruri nu prea placute pentru echipa ta, dar tu scapi fara probleme. Nu pune intrebari ca sa nu trezesti suspiciuni.

Pesti

Evenimentele de astazi iti vor dovedi, inca o data, ca esti pe drumul cel bun. Totusi, nu semna niciun act fara sa il citesti cu atentie, pentru ca poate contine capcane.

Berbec

Esti cuprins de lene si asta o sa te afecteze, pentru ca nu vei avea chef sa faci ceea ce te roaga unul dintre superiori. Sa nu te miri atunci cand ii vei cere o favoare si te va refuza.

Taur

Spiritul dornic de aventura iese la suprafata si pornesti la drum inca de la prima ora. Seara vei fi epuizat, dar a meritat efortul, pentru ca iti imbogateste traista cu amintiri.

Gemeni

Lucrezi in conditii de siguranta si esti foarte calm, desi cei din jur se agita foarte mult. Asta pentru ca tu ti-ai vazut de treaba mereu si nimeni nu are nimic sa iti reproseze.

Rac

Va fi o zi plina de succes pe toate planurile: bani, relatii si cariera. Indemanarea de care dai dovada astazi te ajuta sa ajungi in atentia cuiva care are nevoie in echipa sa de un om ca tine.

Leu

Daca dimineata ai programata o intalnire cu rude sau cu prieteni apropiati, ar fi bine sa amani planurile, pentru ca intervine ceva urgent, dar si interesant.

Fecioara

Va trebui sa fii putin parsiv si sa te gandesti la binele tau inainte de al altora, pentru ca a venit si vremea ta. Chiar daca acum nu esti impacat 100% cu felul in care trebuie sa procedezi, timpul iti va dovedi ca a fost cea mai buna alegere.

Balanta

Detii o pozitie avantajoasa si trebuie sa ramai in acest punct sau sa evoluezi. Nu accepta nicio colaborare care ti-ar putea crea neplaceri, mai ales daca esti constient ca acest lucru se poate intampla.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 4 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic