Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop 4 octombrie 2010

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 11:30
2158 citiri
Horoscop 4 octombrie 2010

Balanta

Te-ai saturat sa ceri ajutorul si sa primesti un refuz, insa atunci cand trebuie sa ajuti tu pe cineva sa sari imediat, asa ca astazi esti decis sa renunti la oamenii care iti sunt alaturi doar cu vorba, mai exact o sa ii selectezi pe cei care merita cu adevarat sa stea in preajma ta si o sa vezi ca la sfarsitul zilei o sa te simti foarte bine din punct de vedere moral.

Scorpion

Se cunoaste ca este inceput de saptamana. Nu ai chef de munca si parca ai sta incontinuu la cafea si abia dupa amiaza ai vrea sa incepi usor usor munca, inca in realitate nu prea este asa, trebuie sa te pui pe treaba inca de la prima ora pentru a nu fi luat la ochi de cine nu trebuie.

Sagetator

Ai multa energie, semn ca ti-a prins bine somnul din weekend. Ai mult chef de vorba, multa energie, ceea ce este bine ca o sa pui la punct cateva proiecte importante. Spre seara o sa primesti un telefon important si o invitatie in oras sau la o petrecere.

Capricorn

Nici ca s-ar putea sa iti mearga mai bine in viata personala. Te bate gandul sa faci un pas important, insa nu prea ai curajul sa o faci. Si la locul de munca urmeaza o perioada buna din punct de vedere financiar, ba chiar o sa castigi ceva bani in plus.

Varsator

Chiar daca vrei sa intervii atunci cand cineva se cearta, este mai bine daca stai deoparte. Incearca sa eviti si locurile foarte aglomerate, organismul tau are nevoie de ceva odihna, asa ca nu ar strica sa stai cateva zile pe acasa si sa dormi.

Pesti

Incearca sa nu iei in seama comentariile rautacioase ale unor persoane cu privire la viata ta personala. Nu uita ca in afara de familie nimeni nu are dreptul sa iti faca observatii si nici macar familia, atunci cand nu este cazul. Este o perioada speciala din punct de vedere sentimental.

Berbec

Esti pe punctul sa te indragostesti, insa nu esti sigur ca asta este un lucru bun. Ai grija si stai mai bine putin si gandeste-te bine, daca este cazul sa faci sau nu acest pas.

Taur

Incepi un nou proiect, insa ai grija ca nu o sa afli rezultatul imediat, ci o sa ai mult de tras pana cand o sa aduni roadele muncii tale. La amiaza o sa afli mai multe detalii despre o nunta sau un botez ce va avea loc in familie in curand.

Gemeni

Nu ar strica sa dai mai multe semne de viata prietenilor sau sa iesi mai mult in oras cu ei. In ultima vreme ai fost cam retras si nu prea le-ai dat semne de viata, asa ca acum ar fi cazul sa iti iei revansa.

Rac

Esti trist pentru ca lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori si incerci sa gasesti o modalitate pentru a schimba acest lucru. Din fericire, la amiaza afli solutia salavatoare si ziua ta se va transforma in una foarte buna. Ba mai mult, pe seara o sa iesi in oras cu mai multi prieteni apropiati.

Leu

O sa ai un inceput de saptamana foarte bun si asta iti ofera energia necesara pentru a duce la bun sfarsit toate proiectele de la locul de munca. Te gandesti serios cum sa incepi altele noi. Din punct de vedere sentimental, lucrurile stau foarte bine, ba chiar mai bine decat te-ai astepta.

Fecioara

Ai cam neglijat treburile gospodaresti si, desi weekendul abia a trecut, tu trebuie sa te apuci de treaba si sa pui lucrurile in ordine pentru a nu avea probleme mai tarziu.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic