Horoscop: 4 octombrie 2013

Vineri, 04 Octombrie 2013, ora 07:25
2657 citiri
Horoscop: 4 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Nivelul de energie este foarte ridicat astazi, spre deosebire de cei din jur care tanjesc dupa zilele libere din weekend.

Scorpion

Iti doresti foarte mult sa achizitionezi ceva pentru partenerul de viata. Este vorba despre un lucru care i-ar usura foarte mult treaba. O sa ai de alergat pana o sa gasesti.

Sagetator

Daca nu esti pregatit pentru ceea ce te-a rugat un amic sa faci, nu spune altceva, deoarece poti sa intampini dificultati.

Capricorn

Esti foarte fericit. Afli ceva ce te poate scoate dintr-o incurcatura in care ai intrat in urma cu cateva luni. Vrei sa sarbatoresti.

Varsator

Faci cateva greseli copilaresti si va trebui sa dai socoteala superiorilor. Data viitoare fii mai atent ca sa nu ajungi intr-o situatie similara.

Pesti

Traiesti un sentiment foarte ciudat fata de partenerul de viata. Vrei sa ii faci o destainure, insa nu ai curaj. Iti va da un semn ca si el vrea sa purtati o discutie serioasa si totul va fi mai usor.

Berbec

Iti faci de acum planuri pentru weekend si ai de gand sa pleci din oras. Ai mare grija la vreme, pentru ca s-ar putea sa ai surprize.

Taur

Relatiile cu familie sunt din ce in ce mai bune dupa ce ai clarificat ceva ce reprezenta un factor de stres pentru toti din jur.

Gemeni

Te nemultumeste ceva si ai tacut pana acum pentru a evita un conflict. Astazi te poti exprima in voie, deoarece a trecut pericolul.

Rac

Lipsa de bun simt a anumitor persoane te deranjeaza. Mai mult de atat, din cauza asta nu poti sa duci la bun sfarsit o sarcina. Trebuie sa faci ceva ca sa schimbi asta.

Leu

Datorita proiectelor din ultima vreme reusesti sa obtii ceva ce iti doreai foarte mult. Nu trece mult timp pana vei primi si laude.

Fecioara

Casa dragostei este in centrul atentiei astazi. Ceea ce face sotul/sotia pentru tine te face sa vezi cu alti ochi relatia voastra.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 4 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic