Horoscop : 4 octombrie

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 07:28
5827 citiri
Horoscop : 4 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Micile detalii fac diferenta astazi, asa ca nu lasa nicio informatie sa treaca pe langa tine fara sa ii acorzi atentia cuvenita. Nu ezita in ascultarea instinctului.

Scorpion

Simti ca mainile iti sunt legate. Cineva te acuza de ceva ce nu ai facut, dar problema este ca tu stii cine este vinovatul, insa, nu vrei sa il bagi in gura lupului. O sa ai de luat o decizie dificila.

Sagetator

Cineva are impresia ca reactionezi prea lent, insa, tu nu faci nimic altceva decat sa procesezi toate informatiile care iti vin. Nu vrei sa oferi un raspuns inainte sa cunosti toate datele.

Capricorn

Este una dintre acele zile in care nu ai chef de nimic altceva decat sa stai de vorba cu prietenii. Cel mai bine ar fi sa termini rapid cu munca si apoi sa organizezi o intalnire la tine acasa.

Varsator

Ai trac cand trebuie sa vorbesti in public, dar trebuie sa iti invingi teama pentru ca urmeaza sa tii un discurs. Indiferent ca este vorba despre cateva persoane sau o multime va fi un succes.

Pesti

Intre tine si o persoana mai in varsta va fi tensiune. Nu sunteti pe aceeasi lungime de unda si niciunul dinte voi nu are rabdare pentru a-si argumenta ideile.

Berbec

Ceva te face sa te simti inconfortabil si nesigur pe tine. Incearca sa ignori aceste sentimente si sa revii la sentimente mai bune. Te legi de un subiect care iti este familiar si de care te simti foarte atasat.

Taur

Ti se inchid multe usi in fata astazi si simti ca muncesti in zadar. La amiaza o sa faci o schimbare radicala de atitudine si pui piciorul in prag. Nu mai lasi pe nimeni sa treaca peste cuvantul tau. Acest comportament te va ajuta sa avansezi.

Gemeni

Nu te incurca in detalii. Trebuie sa iti asumi responsabilitati si sa dovedesti ca esti capabil sa duci la bun sfarsit ceva fara ajutor. Doar asa o sa fii remarcat de cine trebuie.

Rac

Bati cam mult pasul pe loc cu un proiect si aceasta situatie te enerveaza ingrozitor. Nu lasa pe cineva in care nu ai incredere sa intervina, pentru ca situatia o sa fie foarte tensionata.

Leu

Ai multe de facut astazi si mintea iti zboara la ceva ce o sa se intample peste cateva saptamani. Concentreaza-te mai bine pe prezent, pentru a nu lasa nimic neterminat pana la sfarsitul zilei.

Fecioara

Esti foarte bine dispus si zambitor, dar ai impresia ca atitudinea ta deranjeaza pe cineva. Incearca sa ignori persoana respectiva, pentru ca motivele sale sunt personale si nu ai cum sa o ajuti.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 4 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic