Horoscop: 5 august 2013

Luni, 05 August 2013, ora 07:31
2785 citiri
Horoscop: 5 august 2013
Foto: Ziare.com

Leu

Se anunta o zi plina. Multe telefoane, sedinte, proiecte noi. Vei avea parte de discutii constructive.

Fecioara

Daca cineva iti inchide o usa, nu insista. Bate la alta. Poate acolo vei gasi mai multa intelegere si chiar o sa fie mai bine pentru tine.

Balanta

Nu intelegeai cum de un prieten poate fi atat de indiferent fata de ceva ce face partenerul sau, insa uite ca si al tau si-a descoperit o pasiune care te plictiseste.

Scorpion

Oricat ai vrea sa scapi de intalnirea programata diseara, nu ai sanse. Mai bine te conformezi. Te duci si apoi iti vezi de ale tale.

Sagetator

Apar o multime de semnale care dau de inteles ca nu trebuie sa pui in aplicare ceea ce doreai sa faci astazi. Ia-le in calcul si amana totul pentru cateva zile.

Capricorn

Incepi sa te linistesti. Se intampla ceva ce te face sa fii mai calm cu privire la proiectul pe care il ai in desfasurare.

Varsator

Fii mai atent la nevoile celui de langa tine. Este normal sa iti oferi momente de liniste, insa gandeste-te si la el/ea.

Pesti

Daca nu deschizi bine ochii la ceea ce faci astazi, te-ar putea costa ceva maine. Nu ezita sa ceri ajutorul.

Berbec

A gresi este omenesc. Trebuie sa intelegi asta si sa accepti ca nu esti perfect. Mai bine repari raul facut decat sa continui in acelasi ritm.

Taur

O sa fii bagat in priza toata ziua. Se anunta o intalnire importanta la birou si vrei sa iesi cat mai bine de aici.

Gemeni

Nu iti faci niciun fel de problema legata de ceea ce o sa aiba loc dupa-amiaza. Ba chiar nu iti intelegi colegii care se comporta ca niste furnici speriate.

Rac

Esti foarte echilibrat si mereu cand este nevoie de un om cu capul pe umeri colegii apeleaza la tine. Astazi o sa fii pus in fata unui fapt inedit.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic august 2013 , #horoscop zilnic