Horoscop: 5 februarie 2018

Luni, 05 Februarie 2018, ora 07:09
7266 citiri
Horoscop: 5 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Cineva ramane fara cuvinte in fata reactiei tale atunci cand afli ceva legat de viitorul tau profesional. O sa fie o zi cam agitata, pentru ca se fac planuri la birou pentru urmatoarele luni.

Pesti

Prima parte a zilei va fi lipsita de intamplari majore, insa apoi situatia se va schimba total. O sa fii epuizat seara, dar nu te poti plange, pentru ca te incanta tot ceea ce se intampla. Chiar si pe plan personal ai motive de bucurie.

Berbec

Nu iti ascunde planurile de cei mai buni prieteni, pentru ca vor interpreta gresit. Nu este nevoie de detalii, ci doar sa nu pari secretos, pentru ca acestia sa nu isi faca idei gresite.

Taur

Dintr-o gluma ajungi sa faci ceva foarte interesant cu o persoana care a aparut de curand in viata ta. Esti un bun orator si datorita acestui lucru reusesti sa atragi cat mai multe persoane de sex opus in preajma ta.

Gemeni

Chiar daca nu iti place de cineva, incearca sa nu lasi subiectivismul sa puna stapanire pe tine si sa fii cat mai sincer. Doar asa te asiguri ca nu pleci la drum cu o perceptie gresita.

Rac

Te concentrezi pe viata personala si iti lasi deoparte telefonul de la slujba sau computerul. Era momentul, pentru ca cei de acasa iti cam simt lipsa. O multime de lucruri au ramas nerezolvate.

Leu

Vei fi nevoit sa gestionezi o situatie cu care nu esti obisnuit, dar din interiorul tau o sa vina puterea de care ai nevoie. Pluto te va ajuta in acest sens.

Fecioara

Te contrazici cu cineva ore in sir. Problema este ca pana la urma si tu o sa ajungi la concluzia sa, dar o sa iti dea orgoliul de furca. Constati subit ca tu esti cel care trebuie sa schimbe ceva.

Balanta

Primesti cateva sarcini in plus. Asta inseamna mai multa munca, dar esti pregatit, pentru ca de multa vreme iti doreai schimbarea rutinei. Seara o sa ai motive de bucurie, iar cineva din familie va fi cel care vine cu vestile bune.

Scorpion

Ti se intampla ceva si esti uimit de norocul care a dat peste tine. Abandonezi un proiect fara prea multe sanse de reusita si iti indrepti atentia catre ceva ce iti place mai mult.

Sagetator

Gasesti solutia salvatoare pentru ceva ce ti-a atras atentia. Esti atat de fericit, de parca ai fi castigat la loto. In plus, la birou primesti unda verde pentru ceva ce iti doresti de multa vreme.

Capricorn

Este o zi pe placul tau. Multa caldura, oameni care zambesc pe strada si mai mult timp liber. De fapt, nu este nimic nou, doar ca vezi tu altfel viata si incepi sa te bucuri mai mult de ea.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 5 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic