Horoscop: 5 ianuarie

Joi, 05 Ianuarie 2017, ora 06:38
7966 citiri
Horoscop: 5 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Esti foarte sigur pe tine si simti ca poti muta muntii din loc. Vei intampina cateva hopuri, dar vor fi mici si nu iti vor crea probleme.

Varsator

Esti dornic de o schimbare. Dupa cateva minute de gandire, vei sti exact unde trebuie sa actionezi. Vei fi capabil sa realizezi lucruri mari. Trebuie doar sa nu iti pierzi concentrarea.

Pesti

Vei fi ca o albina astazi - in continua miscare si pornit sa rezolvi toata treaba inainte de termenul limita. Urmaresti ceva, dar nu vrei sa vorbesti cu nimeni despre planurile tale.

Berbec

Ai ocazia sa faci progrese uimitoare la locul de munca. Recompensele nu vor veni fara munca si disciplina. Trebuie sa fii cu ochii in patru si sa nu lasi ocazia sa treaca pe langa tine.

Taur

Vrei sa fii independent si sa evoluezi prin propriile forte. Tocmai de aceea, refuzi ajutorul oferit de cineva. Te simti foarte mandru de pasul facut.

Gemeni

Dimineata vei purta o conversatie interesanta din care o sa inveti ceva. Recuperezi timpul pierdut in privinta unui proiect promitator.

Rac

Foloseste-ti toata energia pentru a face ceva pentru casa. Nu ar fi o ideea rea nici sa mergi in vizita la niste rude pe care nu le-ai vazut de multa vreme.

Leu

Charisma si legaturile cu oameni puternici te vor aduce astazi intr-un punct vizat de multa vreme. Continua cu acelasi entuziasm si combina punctele forte pe care esti constient ca le ai.

Fecioara

Ajutat de cineva din zodia Berbec, salvezi echipa si o scoti dintr-o situatie ce parea fara sfarsit. Vei fi un mic erou printre cunoscuti.

Balanta

Fii mai atent pe cine ajuti, pentru ca unele persoane nu apreciaza gestul tau si vor banui ca urmaresti ceva. Calculeaza cu grija ceea ce spui si cand anume o faci.

Scorpion

Intri in legatura cu o persoana cu probleme si vrei sa o aduci pe drumul cel bun. Va fi o lupta grea, dar vei reusi sa iti ajuti amicul.

Sagetator

Fa repede o lista cu tot ceea ce ai de facut si apuca-te de treaba. Se anunta cateva ore foarte agitate si incarcate de activitati.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 5 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 5 ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic