Horoscop: 5 iulie 2016

Marti, 05 Iulie 2016, ora 07:06
4383 citiri
Horoscop: 5 iulie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

O chestiune mai veche trebuie adusa pe programul de astazi, pentru ca o sa devina urgenta. Nu iti sacrifica locul tau special de dragul nimanui. Invata-i pe ei sa se conformeze cerintelor tale.

Leu

O sa traiesti aceasta zi la intensitate maxima, pentru ca se anunta multe evenimente atat in viata personala, cat si la slujba.

Fecioara

Acorda-le celor dragi atentia de care au nevoie, pentru ca sufera ca in ultima vreme ai stat mai mult pe la birou. Indrazneste mai mult si simte-te liber sa spui ceea ce gandesti.

Balanta

Sa nu fugi de responsabilitati astazi, pentru ca o sa urmeze si momentul recompensei si atunci o sa fie si mai dulce clipa.

Scorpion

Inceteaza sa te ascunzi in spatele unei bariere pe care ai asezat-o intre tine si o persoana apropiata. Lasa-l/lasa-o sa o depaseasca si sa te descopere.

Sagetator

Ignora ceea ce spun altii si gandeste-te doar la ceea ce crezi tu ca este bine pentru tine si pentru cei dragi. Empatizezi cu niste oameni pe care abia ii cunosti.

Capricorn

Inima iti spune ca este nevoie de mai multa atentie pentru partenerul de viata si ar fi bine sa faceti ceva impreuna, pentru ca nu ati stat prea multa vreme doar voi doi.

Varsator

Ai impresia ca cineva lupta cu tine cu propriile arme. Ai pus la punct o strategie si acum cineva o foloseste impotriva ta.

Pesti

Stai un minut si gandeste-te la ceea ce ai de facut. Nu te grabi si ia fiecare sarcina in parte. Abia dupa ce iti faci un plan poti incepe sa muncesti si sa tai din lista care s-a lungit in ultima vreme.

Berbec

Chiar daca atmosfera este tensionata in jurul tau astazi, acest lucru este benefic pentru tine, pentru ca vei fi fortat sa iei niste decizii de care pana acum te fereai.

Taur

Actionezi ca un stimulent pentru un amic, care vede in tine un model si se mobilizeaza pentru a face si el ceva asemanator cu ceea ce ai realizat tu. Fii sincer cu tine insuti atunci cand iti setezi un obiectiv.

Gemeni

In ultima vreme esti foarte pofticios si ai gusta din orice. In timp ce femeile vor fi imediat intrebate daca este vorba despre o sarcina, barbatii sunt sfatuiti sa aiba grija la silueta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#Horoscop 5 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic