Horoscop, 5 mai 2010

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 07:42
2378 citiri
Horoscop, 5 mai 2010
Foto: Arhiva

Taur

Noul te defineste astazi. Te implici in activitati noi, mergi la cumparaturi pentru a achizitiona ceva nou si pentru unii nativi din Taur este posibil sa apara posibilitatile unei noi relatii.

Gemeni

Se schimba unele lucruri in viata ta, iar unele nu sunt chiar pe placul tau. De aceea apelezi la persoana iubita pentru a putea schimba ceva, astfel incat, sa te faca sa te simti mai bine. Ai grija doar sa nu pui accent numai pe persoana ta, ci sa ii oferi si ei atentia cuvenita.

Rac

Simti ca in sfarsit cineva aprecieaza munca ta si ca nu iti petreci orele degeaba la birou. Ai grija la partenerul de viata, pentru ca trece printr-o perioada mai deficila si are nevoie sa stai langa ea, nu sa o bati la cap cu lucruri marunte.

Leu

Nativii din Leu vor avea parte de o zi buna din toate punctele de vedere. La locul de munca se vor simti in centrul atentiei si vor fi persoanele ce vor avea solutii pentru orice problema. Unii nativi din Leu vor avea parte de o surpriza din partea persoanei iubite.

Fecioara

Astazi o sa fii o persoana serioasa atat la locul de munca, cat si acasa. Nimeni nu poate face o gluma in preajma ta pentru ca iti iei foarte in serios treaba. Esti foarte sensibil si in relatia personala si ai tendinta ca orice lucru marunt sa il transformi intr-un foarte grav.

Balanta

Nu accepti usor criticile si te ambitionezi sa demonstrezi ca ceea ce faci este bine si ca nimeni nu trebuie sa comenteze nimic. acest lucru este cam riscant, de obicei, insa astazi ai noroc pentru ca acest lucru te pune intr-un mare avantaj.

Scorpion

Astazi dai dovada de multa rabdare si inteligenta, ceea te va ajuta sa te afirmi in toate cercurile in care te invarti. Te axezi pe relatia de cuplu si o sa faci totul pentru ca partenerul sa se simta bine.

Sagetator

O sa te simti plin de energie si acest lucru te va face sa te ocupi de lucruri ce nu par prea bune la prima vedere. Este foarte posibil sa faci o vizita unei persoane foarte dragi.

Capricorn

Ai cam inceput sa te plictisesti sa faci aceleasi lucruri in fiecare zi si astazi te decizi ca este cazul sa incerci ceva nou. O sa schimbi ceva si in viata personala, lucru privit cu bine de partenerul de viata.

Varsator

Exista o persoana in jurul tau ce nu pare a fi ceea ce spune si acest lucru te cam dezamageste, insa partea buna este ca realizezi acest lucru de la inceput si nu are timp sa iti faca rau. La locul de munca se anunta o perioada mai stresanta si nu ti-ar strica niste suplimente alimentare pentru a face fata.

Pesti

Vei primi o suma de bani de la o peroana apropiata si partea buna este ca nu ii primesti cu titlu de imprumut, ci ca pe un cadou. Asta iti ofera ocazia sa iesi la cumparaturi sa iei ceea ce iti doresti de mult timp.

Berbec

Este o perioada agitata la locul de munca, insa acest lucru nu te nemultumeste, ba din contra, te face sa muncesti mai mult si sa te afirmi. O sa duci la bun sfarsit un proiect ce iti va aduce satisfactii. Unii nativi din Berbec se gandesc serios sa isi schimbe dieta, lucru foarte bun pentru sanatatea lor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic mai 2010, #horoscop zilnic mai , #horoscop zilnic