Horoscop: 5 mai 2014

Luni, 05 Mai 2014, ora 07:37
3160 citiri
Horoscop: 5 mai 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Refuzi sa socializezi cu oameni despre care cunosti foarte putine detalii. Insa in aceste zile partenerul de viata a planificat intalniri cu niste persoane a caror prezenta te va incanta.

Gemeni

Viata ta evolueaza din bine in mai bine. Bifezi reusita dupa reusita si aproape ca te obisnuiesti cu aceasta stare de bine.

Rac

Inceputul saptamanii aduce vesti bune pe plan profesional. Semnezi un contract la care ai ravnit mult timp. Datorita Soarelui se intampla toate aceste lucruri.

Leu

Planeta iubirii se ocupa cel mai mult de tine astazi. O sa se consolideze foarte mult relatia cu partenerul de viata, iar starea de bine te va influenta si la birou. Si cu restul familiei lucrurile evolueaza pozitiv.

Fecioara

Nu esti genul de om care sa spuna "nu pot" inainte sa afle ce are de facut, dar acum nu ai chef de nimic. O sa refuzi orice sarcina ti se da. S-ar putea sa superi pe cineva.

Balanta

Neptun te face sa fii foarte sensibil la discutiile despre divinitate si o sa iti pui multe semne de intrebare referitoare la existenta ta.

Scorpion

Te simti foarte puternic si capabil sa faci fata noii provocari care apare in viata ta. Pluto iti ofera un impuls si nimic nu te poate opri din drumul tau.

Sagetator

Indrumi si sfatuiesti un apropiat care este convins ca fara sa discute cu tine nu poate face nimic. Ii vor fi de mare ajutor vorbele pe care i le spui acum.

Capricorn

Totul merge ca pe roate astazi. Treburile se rezolva parca de la sine si te vei simti precum un vrajitor cu o bagheta magica.

Varsator

Te comporti ca un parinte protector cu o persoana care are nevoie de sprijin. Situatia actuala o sa va apropie foarte mult si in acest fel o sa se lege o prietenie adevarata ce va dura multi ani.

Pesti

Acasa se intampla un mare eveniment si in asteptarea sa o sa stai ca pe ace. Nu poti sa te concentrezi la locul de munca si chiar nu este bine, mai ales pentru cei care lucreaza cu cifre.

Berbec

Visezi cu ochii deschisi si iti imaginezi ca esti intr-un loc ce poate fi confundat usor cu paradisul. O sa te scoata din aceasta stare o sedinta de la locul de munca.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 5 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic