Horoscop: 5 mai 2015

Marti, 05 Mai 2015, ora 07:45
3851 citiri
Horoscop: 5 mai 2015
Foto: Ziare.com

Taur

Simti o mare usurare, pentru ca termini ceva ce iti ocupa foarte mult timp si care te impiedica sa stai cu cei dragi. O alta activitate iti acapareaza atentia, dar in aceasta sunt implicati si cei din familie.

Gemeni

Esti preocupat de gospodarie si vrei sa faci cateva modificari in privinta designului de interior. Nu accepti sfaturile nimanui, lucru care se va dovedi gresit.

Rac

O explozie de bucurie. Primesti o veste care o sa te faca foarte fericit si datorita careia o sa reiei legatura cu prieteni mai vechi de care nu mai stiai nimic de o buna perioada.

Leu

In prima jumatate a zilei iese la suprafata latura ta timida pe care de obicei o camuflai foarte bine. Te inrosesti cand cineva incearca sa iti faca un compliment.

Fecioara

Sa nu te grabesti sa pui bazele unei noi afaceri, pentru ca aceasta perioada nu este benefica pentru tranzactii financiare. Asteapta cateva zile, pana cand astrele iti dau unda verde.

Balanta

Depui mult efort fizic pentru a termina in timp util sarcina pe care ti-a dat-o un sef. Vrei sa ii demonstrezi ca nu s-a inselat cand a avut incredere in tine.

Scorpion

Esti exagerat de calm si cei din jur nu inteleg cum nu te poate clinti nimic. Nu te intereseaza nici macar sedinta care ii face pe colegii tai sa tremure. Multi vor sa afle secretul.

Sagetator

Te concentrezi pe cele mai mici detalii pe care multi oameni le ignora. Ai un ochi critic si sesizezi tot ceea ce ti se pare ca nu este la locul sau.

Capricorn

Esti foarte tacut si concentrat. Chiar daca cei din preajma ta sunt distrati si plini de energie, tu vrei sa termini ce ai de facut si abia apoi te gandesti la momentele de divertisment.

Varsator

Interactionezi mai mult cu cei din jur si discuti cu mai multa deschidere despre problemele pe care le consideri foarte serioase, desi multi cunoscuti iti spun ca exagerezi.

Pesti

Dimineata nu o sa fie prea multa armonie in jurul tau, dar de la amiaza situatia se schimba total. O sa fii in culmea fericirii dupa un telefon primit de la o ruda.

Berbec

Ai multa treaba si nici nu te gandesti sa renunti la clipele tale de pauza pentru a te ocupa de sarcinile de la munca. Din aceasta cauza o sa fii nevoit sa ramai peste program.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015, #horoscop 5 mai , #horoscop zilnic