Horoscop: 5 mai 2016

Joi, 05 Mai 2016, ora 07:00
4592 citiri
Horoscop: 5 mai 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Problemele din cariera sunt prioritare si trebuie sa te ocupi de ele inainte sa devina o chestiune mult prea grava. Nu o sa fie o zi lipsita de efort si multa concentrare.

Gemeni

Ajungi, in sfarsit, la capatul unui drum anevoios. Trebuie sa adopti o metoda simpla pentru depasirea unui moment neplacut in privinta relatiei de cuplu.

Rac

Un vis mai vechi incepe sa prinda contur si totul se asaza in favoarea ta. Ai tinut cont de sfatul unor persoane mai in varsta si acest lucru s-a dovedit a fi cea mai buna alegere.

Leu

Lipsa de comunicare cu cineva din familie te afecteaza astazi. Fii deschis si spune-i atunci cand ceva te nemultumeste, altfel o sa ajungi sa eviti persoana respectiva.

Fecioara

Ai promis cuiva ca il insotesti intr-un loc seara si trebuie sa fii foarte rapid la birou pentru a termina totul inainte de sfarsitul programului. Intalnirea cu amicul va fi una foarte distractiva.

Balanta

Petreci o mare parte din zi lucrand la un proiect la care trebuie sa te concentrezi foarte mult. Apoi, urmeaza sa participi la un eveniment cultural.

Scorpion

Stralucesti astazi. In plan personal, ti se intampla ceva extraordinar si fericirea ti se citeste pe fata. Zambesti incontinuu si o sa fii in centrul atentiei si la locul de munca.

Sagetator

Unele informatii primite astazi nu sunt pe placul tau si simti o usoara depresie. Din fericire, astrele au semne bune cu privire la amiaza, cand vin vesti mai bune de la cineva aflat in alt oras sau chiar tara.

Capricorn

Afacerile actuale sau planurile pentru unele noi merg din ce in ce mai bine. Ai o idee inovatoare si esti dispus sa risti si niste bani ca sa vezi daca totul functioneaza asa cum crezi.

Varsator

Te simti adormit si nu ai chef de munca, dar nu ai cale de scapare. Cand ajungi la birou, vei fi foarte fericit ca nu ti-ai luat o zi libera, pentru ca te asteapta cateva vesti importante despre un proiect viitor.

Pesti

Primesti unda verde pentru ceva ce tine de locul de munca si trebuie sa incepi treaba. Nu mai amana, pentru ca o sa intri in criza de timp.

Berbec

Un amic este intr-o usoara depresie si vrei sa ii fii alaturi pentru a-l incuraja. Inspre seara faci o lista a prioritatilor si iti setezi un nou obiectiv important pentru perioada urmatoare.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 5 mai, #horoscop mai, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic