Horoscop 5 noiembrie 2010

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 07:24
2419 citiri
Horoscop 5 noiembrie 2010
Foto: Ziare.com

Scorpion

Exista multe probleme la locul de munca si nu ai nicio idee ce trebuie sa faci pentru a le rezolva. Nu ar strica sa porti o discutie cu o persoana foarte importanta din viata ta, care are ceva de comentat la orice decizie pe care o iei, indiferent ca este legata de viata profesionala sau de cea personala.

Sagetator

Astrele prevad o zi foarte agitata. La locul de munca o sa ai parte de multe sedinte lungi si solicitante, iar acasa treburile casnice de care nu prea te-ai ocupat in ultima vreme trebuie sa fie rezolvate. O sa ai parte de putina liniste abia pe seara.

Capricorn

Ai avut ceva probleme cu banii, insa astazi Soarele a iesit si pe strada ta si in sfarsit te poti rasfata cu suma primita. Chiar si din punct de vedere sentimental lucrurile se imbunatatesc pentru ca ai mai mult timp liber pentru a fi alaturi de partenerul de viata.

Varsator

Lasa grijile deoparte si incearca sa te distrezi cat mai mult astazi, macar pentru cateva ore. Nu ar strica sa iesi in oras, la un restaurant bun sau intr-un club. Nu uita sa iti suni si prietenii si sa ii inviti, pentru a avea parte de o seara reusita. Daca nu ai chef sa iesi in oras, iti poti chema cunoscutii la tine acasa la o mica petrecere.

Pesti

Esti foarte stresat si tinzi sa ii deranjezi pe cei din jur pentru ca nu esti atent la modul in care te comporti cu ei. Nu ar strica sa iti iei cateva zile libere si sa incerci sa te calmezi inainte de a te certa cu toata lumea. Nu uita ca trebuie sa dai un telefon important unei persoane aflate la mare departare de tine.

Berbec

Este posibil sa cunosti o persoana care va avea o influenta mare asupra carierei tale in viitor, asa ca ai grija ce spui atunci cand intri in locuri straine si cum discuti cu cei din jurul tau.

Taur

Agitatia din ultimele zile dispare si incepi sa razi si sa te simti bine, ca si cum nimic rau nu s-ar fi intamplat in aceasta saptamana. Aceasta atitudine te va ajuta sa te apropi mai mult de familia ta.

Gemeni

Astepti cu nerabdare un eveniment din weekend si orele ti se par ca trec greu, mai ales ca o sa fie o zi foarte agitata la locul de munca. Spre pranz lucrurile se schimba si vei avea parte de o dupa amiaza placuta.

Rac

Trebuie sa ai multa rabdare si incredere in tine si o sa reusesti in noul proiect. De asemenea, este nevoie de multa munca. Asa ca nu mai sta pe ganduri si pune-te pe treaba inca de dimineata.

Leu

Esti pus in fata unei situatii ciudate la locul de munca si nu ai nici cea mai mica idee despre cum ar trebui sa reactionezi. Trebuie doar sa stai si sa analizezi foarte bine situatia si apoi sa iei o decizie.

Fecioara

Fie ca e vorba de bani dati in timpul unei excursii sau de o achizitie foarte importanta, cheltuielile vor fi privite cu ochi buni si nu vei regreta alegerile facute. Pe plan sentimental lucrurile vor sta ceva mai bine fata de cum au fost in ultimele zile.

Balanta

Ar fi bine sa eviti locurile aglomerate astazi si sa stai mai mult pe acasa, pentru ca nu esti intr-o stare foarte buna si risti sa intri in discutii contradictorii.

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic