Horoscop 5 octombrie 2010

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 07:56
2339 citiri
Horoscop 5 octombrie 2010

Balanta

Ai vrea sa gasesti o suma de bani si sa nu mai fie nevoie sa muncesti. Asta este starea ta cam toata dimineata, nu ai chef de munca si vei fi cam somnoros, lucrul acesta se va schimba la amiaza, dupa ce vei primi un telefon de la un amic foarte bun ce iti va aduce o veste foarte buna.

Scorpion

Ai trecut de perioada de visat si acum te concentrezi asupra muncii pentru a putea avea parte de tot ceea ce ti-ai dorit, mai ales ca ai realizat ca fara munca nu poti sa ai parte de nimic. Esti cam dezamgit de ceea ce realizezi, insa aceasta atitudine te va face sa faci fata cu bine problemelor din viata ta. Un prieten apropiat iti pregateste o surpriza frumoasa.

Sagetator

Petreci foarte mult timp cu cei apropiati si va ganditi sa planuiti chiar o iesire. Se apropie o mare schimbare in viata ta si o astepti cu sufletul la gura. Poate fi vorba despre venirea pe lume a unui copil sau despre o casatorie.

Capricorn

Ai mari sanse sa castigi niste bani si asta te face sa stai cu sufletul la gura pana cand afli ce se va intampla. Stai linistit ca totul o sa fie bine pentru tine si asta iti va face saptamana foarte frumoasa.

Varsator

Ai simtit ca ai niste bani in plus si deja te-ai pus pe cheltuit. Ar trebui sa fii putin mai cumpatat si sa te gandesti ca ai si facturi de platit, oricat de mult ti-ai dori lucrurile din vitrinele magazinelor.

Pesti

Incepi sa te simti din ce in ce mai bine si vrei ca toata lumea sa afle de starea ta. Fericirea si bucuria ti se vor citi pe chip inca de dimineata si chiar daca nu vrei sa dezvalui motivele, toti din jur isi vor da seama.

Berbec

Esti foarte incapatanat si nu vrei sa intelegi cand cineva iti explica ca nu dreptate si ca te indrepti catre un drum gresit. O sa realizezi ca ai gresit doar atunci cand va fi cam tarziu si o sa te trezesti in situatia de a apela la o persoana pe care nu o placi deloc.

Taur

Profiti de timpul liber si petreci mai mult timp cu cei apropiati, ba chiar o sa mergi in vizita la undele rude. Cand te vei intoarce acasa te vei simti foarte bine din punct de vedere moral.

Gemeni

Iti place sa accepti noi provocari. Ei bine, cam de asta o sa ai parte astazi la munca. Vei primi prooiect dupa proiect si nu prea ai cum sa le refuzi. Partea cea mai buna este ca aceste provocari iti vor aduge castiguri substantiale.

Rac

Ai muncit mult in ultima vreme si asta se observa si din punct de vedere fizic, dar si financiar. Acum trebuie sa te gandesti ce faci cu banii castigati, insa stai linistit ca vei gasi imediat in ce ii investesti.

Leu

Este o zi in care o sa comunici mai mult cu cei din jur si acest lucru te va face sa ajungi si mai popular in cercul de cunoscuti. Proiectul care iti dadea batai de cap este pe sfarsit si laudele nu vor intarzia sa apara.

Fecioara

Esti foarte atent la sanatatea ta si deja ai inceput sa te imbraci cat mai bine si sa faci tot ceea ce trebuie pentru a evita sa te imbolnavesti, mai ales ca vremea este schimbatoare si nu prea ai idee la ce sa te astepti.

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic