Horoscop: 5 octombrie 2017

Joi, 05 Octombrie 2017, ora 06:51
7537 citiri
Horoscop: 5 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Te incurci in detalii din cauza unei persoane care refuza sa vada lucrurile clar si se agata de niste scuze care devin din ce in ce mai banale. Pui piciorul in prag si te impui. Doar asa o sa treci peste acest hop.

Scorpion

Porti negocieri serioase cu cineva pentru a merge intr-un loc drag tie. Incerci sa o convingi pe aceasta persoana de multa vreme si de abia acum rugamintile incep sa dea roade.

Sagetator

Cineva iti propune o noua strategie pentru abordarea unei chestiuni care va impiedica sa evoluati cu proiectul pe care il aveti in lucru. Acum gasiti solutia salvatoare.

Capricorn

Incep sa ti se limpezeasca lucrurile si sa gandesti clar. Stii ce trebuie facut, astfel incat viata ta sa nu mai fie complicata ca in ultima perioada.

Varsator

Exista posibilitatea de a evolua la locul de munca, dar doar daca esti sincer si constient de cat de mult poti trage de tine. Nu exagera cu sarcinile pe care le accepti, pentru ca risti sa te epuizezi.

Pesti

Exprima-te liber si sincer. Nu ascunde ceea ce este in interiorul tau, pentru ca iti faci rau. Indiferent de forma pozitiva sau negativa a sentimentelor, exprima-te.

Berbec

Viata ta sociala se schimba. Cunosti oameni care iti vor deveni prieteni, oameni care iti vor oferi sprijin atunci cand vei avea nevoie. O sa ajungi in locuri in care iti doreai.

Taur

Ai o stare de neliniste cauzata de o persoana din familie. Pe de-o parte, simti si o eliberare, dar tot sunt ganduri care nu te lasa sa fii 100% impacat cu ceea ce se intampla.

Gemeni

In urma unei discutii de familie, iti dai seama ca trebuie sa te gandesti mai mult la tine si apoi la ceilalti. A venit vremea sa iti indrepti atentia catre tine si fericirea ta.

Rac

Niste discutii despre bani te fac sa iti schimbi planurile pentru perioada urmatoare. Ba chiar sa fii mai econom, pentru ca urmeaza niste cheltuieli mai mari.

Leu

Primesti niste oferte interesante in aceasta perioada si te bucura, pentru ca simteai ca te-ai blocat intr-un cerc din care nu mai reuseai sa iesi. Privesti cu incredere ce se intampla.

Fecioara

Ai mai multa grija pe acasa, inclusiv la sarcinile zilnice, pentru ca cel drag incepe sa isi piarda rabdarea si risti sa va certati. Pune in balanta jobul cu viata personala.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 5 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic