Horoscop: 5 septembrie 2016

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 08:02
5072 citiri
Horoscop: 5 septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Esti foarte mandru de reusitele tale, iar faptul ca cineva nu le recunoaste asa cum consideri ca ar trebui te ambitioneaza. Vrei sa demonstrezi ceva si nu stai mult pe ganduri si incepi treaba.

Balanta

Intri cu greu in ritmul obisnuit de lucru dupa cele doua zile libere in care te-ai relaxat foarte mult. Se anunta multe sedinte la birou, asa ca pregateste-ti o cafea tare.

Scorpion

Consideri ca meriti sa te rasfeti dupa reusitele din ultima perioada si aproape ca fugi inspre magazinul in care ai vazut ceva pe placul tau.

Sagetator

Cineva te critica si reactionezi dur. Gresesti. Nu este prioritar sa iti ceri scuze, ci sa arati ca ai inteles ca nu ai procedat asa cum ar fi trebuit. Fii atent la birou, pentru ca se discuta lucruri esentiale.

Capricorn

Asculti cu atentie propunerile celorlalti si doar din cand in cand adaugi cate ceva. Esti foarte mandru de echipa ta si astepti cu mari sperante sedinta din aceasta saptamana.

Varsator

Este o zi perfecta pentru relaxare, desi abia s-a incheiat weekendul. Tu functionezi invers. Ai lucrat duminica si acum urmeaza odihna.

Pesti

O plimbare in parc este o idee excelenta pentru petrecerea acestei zile. Urmeaza sa te intalnesti cu cativa prieteni si a sta cateva ore la o terasa nu este tocmai pe placul tau in aceasta perioada.

Berbec

Este o zi perfecta pentru putina aventura. Aproape de miezul noptii vei primi un telefon care o sa te puna la curent cu niste informatii interesante si legate de o mostenire sau de semnarea unui contract.

Taur

Cheltui cam multi bani si este abia inceputul lunii. Daca nu te opresti acum, o sa fii nevoit sa te imprumuti sau sa ramai cu anumite facturi neachitate. Renunta la ceea ce nu iti trebuie cu adevarat.

Gemeni

O problema mai veche de la locul de munca revine si, daca nu esti sigur pe tine, o sa fii intimidat de cineva care vrea sa iasa in evidenta gratie muncii tale. Pune la bataie toti asii pe care ii ai in maneca.

Rac

Zilele trecute ai intampinat cateva probleme in ceea ce priveste comunicarea cu cei din familie, dar acum te intelegi excelent cu ei si nu numai.

Leu

Astrele ti-au pregatit un succes pentru prima zi lucratoare a saptamanii. Primesti o veste pe care o asteptai de multa vreme si esti imediat gata de drum.

Horoscop realizat de Zaza

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#horoscop 5 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic