Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 6 aprilie 2016

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 06:54
4553 citiri
Horoscop: 6 aprilie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Daca nu ai probleme, iti faci singur complicand unele lucruri care par foarte usoare la prima vedere. Din aceasta cauza, intri in conflict cu un posibil partener de afaceri sau sotul/sotia.

Taur

O sa intampini dificultati cu rezolvarea sarcinilor zilnice, pentru ca nu te simti prea bine. O banala raceala te incetineste destul de mult.

Gemeni

Descoperi ca la baza unei probleme cu o ruda sta o alta persoana din familie care interpreteaza lucrurile cum doreste si de cele mai multe ori in defavoarea ta.

Rac

Iti asumi responsabilitatea pentru ceva ce nu ai facut. Vrei sa ajuti un amic, care ti-a fost alaturi cand ai avut nevoie. Daca ar fi trebuit sa raspunda el, ar fi fost mai grav.

Leu

Determini pe cineva sa faca o schimbare importanta in viata si esti foarte mandru de reusita ta, pentru ca era un aspect legat de sanatatea sa.

Fecioara

Esti foarte organizat si tot ceea ce faci treci in documente. Acest lucru se va dovedi a fi foarte bun, pentru ca seful are nevoie de niste statistici vechi de cativa ani si doar la tine le va gasi.

Balanta

Uita de reguli si de principii si traieste putin clipa. Asta nu inseamna ca trebuie sa cumperi tot magazinul, dar poti sa iti satisfaci o dorinta mai veche.

Scorpion

Esti inconjurat de acte si documente care trebuie semnate cat mai curand. Renunta la ceea ce ai pe lista si ocupa-te de a acestea pentru a nu fi nevoit sa platesti penalizari.

Sagetator

Marte si Pluto iti ofera o energie aparte astazi si o sa fii tot timpul cu zambetul pe buze. Starea ta va avea legatura cu viata sentimentala si cu partenerul de viata.

Capricorn

Dai dovada de disciplina, prudenta si diplomatie, iar acestea erau lucrurile necesare pentru a te asigura ca actiunile tale ajung sa se finalizeze asa cum doresti.

Varsator

Acum cativa ani ai aprofundat un subiect aparte si credeai ca nu iti vor folosi niciodata datele respective. Acum o sa ai nevoie de ele si chiar o sa te evidentiezi datorita acestor detalii.

Pesti

Lipsa unor informatii duc la o neintelgere cu cineva din familie. O sa va contraziceti ore in sir pana cand o sa realizati ca amandoi aveti dreptate, dar ca fiecare se refera la altceva.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 6 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic