Horoscop 6 februarie 2012

Luni, 06 Februarie 2012, ora 09:42
2855 citiri
Horoscop 6 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

O zi nu prea buna din punct de vedere profesional. Ar fi bine sa nu te bagi in discutiile sefilor. Nu au nici ei o perioada buna si nu prea accepta nicio idee, chiar daca este una buna. Stai mai mult la birou si ocupa-te de ceea ce ai tu de facut.

Pesti

Astazi o sa realizezi ceva ce aveai de mult timp in cap. In sfarsit, iti spui in sinea ta. Acum poti rasufla usurat si te poti concentra asupra urmatorului tel.

Berbec

Te comporti ca un copil. Te superi cand nu iese totul cum vrei tu si ai vrea sa dai din maini si din picioare pana toti iti respecta dorinta. Din pacate, acest comportament este permis doar celor mici, tu o sa ai probleme mari daca nu faci tot posibilul sa arati ca esti un om matur.

Taur

Ignora-i pe cei ce vor sa te faca sa cedezi. Trebuie sa duci la bun sfarsit ceva foarte important si daca stai sa ii asculti pe toti rautaciosii din jur, nu o sa reusesti. Pune-ti castile pe urechi si munceste.

Gemeni

Tot ceea ce credeai pana acum referitor la ceva ce tine de viata personala se adevereste a fi fals. Cateva ore ramai fara replica. Nu esti in stare sa spui nimic. Abia dupa-amiaza o sa te simti mai bine si te poti gandi la pasul urmator.

Rac

Urmeaza sa pleci la drum si chiar de la prima ora te ocupi de bagaj. Ai grija sa nu uiti nimic acasa pentru ca cei care te insotesc nu au rabdare sa stea dupa tine si risti sa fii lasat in urma.

Leu

Daca totul ar fi usor de facut, nu ai simti placerea unui invingator. Asa ca nu te alarma daca la inceput totul pare mai greu. Cu putina vointa, o sa duci totul la bun sfarsit.

Fecioara

Atunci cand iti doresti neaparat ceva trebuie sa lupti. Este timpul sa inveti ca nu totul iti vine gata facut. Depune si tu putin efort si o sa vezi ca te simti mult mai bine, mai ales din punct de vedere moral.

Balanta

Te enervezi foarte repede si din cauza asta risti prea mult. Nu ar fi rau ca, inainte sa comentezi, sa asculti tot ceea ce au de spus cei din jur. Abia apoi ar fi cazul sa iei o decizie. Invata sa fii rabdator.

Scorpion

Iti este dor de copilarie si asta se observa cu ochiul liber. Nu este vorba despre imbracaminte sau aspect, ci de ceea ce spui. Totusi, nu exagera. Adica nu incepe sa plangi pentru ca atunci toata imaginea ta va fi afectata. Daca simti nevoia sa o faci, lasa sentimentele sa iasa la suprafata atunci cand esti acasa.

Sagetator

Ai luat o decizie si nimeni nu te poate face sa te razgandesti. Inainte de a spune ceea ce ai decis, stai putin si asculta ceea ce au de spus ceilalti. Poate au o idee mai buna.

Capricorn

Trebuia sa faci ceva, insa din cauza unor factori externi nu o sa poti termina. Nu te enerva. Mai bine incearca sa gasesti o solutie si pune-o in aplicare inainte ca lucrurile sa se agraveze.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic