Horoscop: 6 februarie 2013

Miercuri, 06 Februarie 2013, ora 07:07
3612 citiri
Horoscop: 6 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Lucrurile incep sa se imbunatateasca la birou. Problemele par ca se rezolva singure si ai rezultate din ce in ce mai bune. Laudele nu intarzie sa apara.

Pesti

Ai foarte multe idei, insa iti lipseste curajul pentru a le pune in practica. Incearca sa nu te gandesti prea mult, pentru ca de aceea eviti sa faci ceva concret. Risca si o sa vezi ca o sa castigi.

Berbec

Nu ar strica sa stai mai mult pe acasa. Ai tot plecat cu prietenii in oras sau ai stat peste program la munca si ti-ai neglijat familia. Acorda mai mult timp rudelor, pentru ca aceste momente nu le poti intoarce. Acest lucru este valabil mai ales in cazul tinerilor parinti.

Taur

Te simti ca un adolescent indragostit, foarte apropiat de cel drag si capabil de multe lucruri pentru a-ti demonstra dragostea. Limiteaza-te la gesturi normale pentru a nu-ti soca partenereul.

Gemeni

Sunt cateva mistere pentru care nu reusesti sa gasesti raspuns, insa uite ca astazi primesti informatii care te vor ajuta in acest demers. Inspre sfarsitul programului o sa primesti o veste extrem de buna.

Rac

Te hotarasti sa fii mai atent la sanatate si o sa te interesezi de ceva nou pentru tine, dar care se va dovedi extrem de util. Trebuie sa fii constient de faptul ca daca amani sa faci asta, o sa ai probleme.

Leu

Este o perioada buna sa iti expui sentimentele fata de cel drag. Este receptiv la nevoile tale si nu este exclus sa primesti un cadou.

Fecioara

Gandesti foarte clar si iei o decizie buna pentru viitorul tau. Ai aflat cateva lucruri saptamana trecuta, insa aveai nevoie de cateva zile inainte de a-ti face cunoscute concluziile.

Balanta

Planeta iubirii te face extrem de romantic si te vei apropia foarte mult de cel drag. Este un moment bun pentru a pleca intr-o vacanta.

Scorpion

Simti nevoia de mai multa activitate fizica si iti indrepti atentia catre un sport care iti place. Discuti cu mai multi prieteni si stabilesti o iesire in parc sau o drumetie la munte.

Sagetator

Nu face urmatorul pas daca nu esti sigur ca este ceea ce trebuie si de ce ai nevoie. Ar fi bine sa te consulti cu familia, mai ales daca rudele vor fi afectate de ceea ce faci.

Capricorn

Este ziua potrivita pentru a face ceva ce tine de viitorul tau si al celor dragi. O sa fii epuizat seara, insa merita efortul. Te vor astepta cateva luni ceva mai agitate, dar spre sfarsitul anului o sa ai parte de o mare satisfactie.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic februarie 2013 , #horoscop zilnic