Horoscop: 6 februarie 2014

Joi, 06 Februarie 2014, ora 06:59
3426 citiri
Horoscop: 6 februarie 2014
Foto: Ziare.com

Varsator

Esti pus pe treaba astazi si nu lasi pe nimeni sa iti distraga atentia. Nici macar la telefon nu raspunzi. Ar trebui sa o faci, pentru ca cineva incearca sa te anunte ca nu poate ajunge la o intalnire programata pentru saptamana viitoare.

Pesti

Un prieten te ispiteste cu o destinatie de vis si deja incepi sa iti faci planuri pentru weekend. Nu uita sa te consulti si cu partenerul de viata.

Berbec

Dupa luni de zile de negociere ajungi la o idee comuna cu cineva din familie. In joc este viitorul vostru, asa ca trebuie sa luati totul in serios.

Taur

Lasa glumele pentru mai tarziu si acum fii atent la ceea ce se discuta la birou. Daca ratezi ceva, s-ar putea sa platesti mai tarziu.

Gemeni

Marte te influenteaza intreaga zi, semn ca o sa fii putin cam visator. Te gandesti deja la concediul din vara. Un coleg te aduce cu picioarerele pe pamant.

Rac

Nu vrei sa vorbesti cu un amic care ti-a gresit cu ceva. Oricat de mult incearca acesta sa iti spuna ca regreta ceea ce a facut tu nu ii raspunzi la apeluri.

Leu

Nimic nu iti sta in cale astazi si termini imediat dupa pranz aproape toata treaba. Ai un randament foarte bun. Seara, te vei ocupa de ceva ce tine de casa.

Fecioara

Rezolvi o mica problema aparuta cu o institutie publica si simti ca ti s-a luat o piatra de pe inima. Erai foarte stresat din cauza aceasta.

Balanta

Planeta iubiri te face sa fii foarte romantic astazi. Faci un gest deosebit pentru sot/sotie. El/ea banuieste ca ai facut ceva rau, asa de rar te comporti in felul acesta.

Scorpion

O zi agitata la locul de munca, dar si acasa. Se anunta musafiri si nu putini. Daca stii ca nu ai timp sa te pregatesti, cumpara ceva de pe drum.

Sagetator

Simti nevoia de mai multa atentie si stii exact ce trebuie sa faci pentru a avea parte de ea. Apropiatii tai se pot astepta la surprize.

Capricorn

Se materializeaza ceva ce aveai in cap de multa vreme. Te saturasei de asteptari si uite ca a luat sfarsit. Este un motiv bun pentru a sarbatori.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic 6 februarie, #horoscop 6 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic