Horoscop: 6 februarie 2017

Luni, 06 Februarie 2017, ora 07:26
6245 citiri
Horoscop: 6 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Trebuie sa ai mai multa grija de propria persoana. Este timpul sa te rasfeti pe tine si sa uiti de restul persoanelor din jurul tau, macar pentru cateva ore.

Pesti

O sa ai parte de mai multa liniste sufleteasca, iar persoana iubita te va surprinde placut. Asteptai o veste care sa te repuna pe picioare si cel drag ti-o ofera.

Berbec

In viata ta va avea loc un eveniment interesant, care o sa te tina in priza toata ziua. La birou o sa preiei din sarcinile unuia dintre sefi si vei fi foarte incantat de noile responsabilitati.

Taur

Ai evitat o intalnire pana cand situatia a devenit tensionata si trebuie sa clarifici lucrurile. Te vei simti eliberat apoi, pentru ca pui punct unui capitol.

Gemeni

Discutiile despre o afacere care ti-a atras atentia devin din ce in ce mai intense si mai promitatoare. Asa ca faci primii pasi inspre realizarea planului si vorbesti cu eventuali parteneri.

Rac

Nu reusesti sa te intelegi cu o femeie si parca ati vorbi limbi diferite. Abia inspre seara rezolvati conflictul. O situatie complexa o sa te apropie mult de partenerul de viata.

Leu

Modul in care gandesti o sa fie o surpriza pentru cineva care nu te cunoaste de multa vreme si o sa fii un exemplu pentru acesta. Te impresioneaza cuvintele adresate.

Fecioara

Ai un obiectiv clar in privinta locuintei si trebuie sa te apuci de treaba inca de la prima ora a diminetii. Ai foarte mare grija la alimentatie, pentru ca ai exagerat cu dulciurile.

Balanta

Partenerul de viata se va supara putin, pentru ca schimbi in ultimul moment planurile pentru astazi si va fi nevoit sa te insoteasca intr-un loc in care stie ca nu se va simti bine. Dar de dragul tau va merge acolo.

Scorpion

Intuitia te va ajuta enorm in zilele care vin si mai ales astazi, cand o sa fii liderul echipei din care faci parte. Abia inspre miezul noptii te relaxezi si iti regasesti sursa de energie.

Sagetator

Demonstrezi ca atunci cand vrei si iti propui ceva nu renunti cu usurinta si muncesti pana la epuizare. Totusi, nu refuza ajutorul cuiva care se ofera, pentru ca o sa ai nevoie.

Capricorn

Pui la punct o strategie pentru ca portofelul sa fie mai plin fata de ultima vreme. Notezi pas cu pas cum trebuie sa procedezi si vestile bune incep sa apara imediat.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 6 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic