Horoscop: 6 iunie 2016

Luni, 06 Iunie 2016, ora 07:21
4557 citiri
Horoscop: 6 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

Inceputul zilei este promitator. Un semnal venit de la locul de munca iti arata ca proiectul tau va fi ales pentru finantare si este exact ceea ce iti doreai cel mai mult.

Rac

Nu te grabi sa rezolvi sarcini ce par urgente, pentru ca o sa intervina ceva ce te va pune la treaba multe ore. Este posibil sa fii nevoit sa amani si o intalnire programata pentru seara.

Leu

Se anunta multa distractie in planul tau facut pentru astazi. Esti tot timpul cu zambetul pe buze si fericit ca ceva a iesit cum iti doreai tu.

Fecioara

O mica plimbare de dimineata o sa fie productiva, pentru ca iti vine o idee salvatoare care te va ajuta sa faci un mare pas in fata in cariera. Si acasa se anunta o seara placuta.

Balanta

Vrei sa gatesti ceva ce nu ai mai incercat pana acum si ceri sfatul unei persoane cu mai multa experienta. Fiind convins de reusita ta, partenerul de viata invita la masa mai multi prieteni.

Scorpion

Atat tu, cat si sotul sau sotia ati intrat intr-o perioada de maxima sinceritate si va spuneti unul altuia ce nu va place la celalalt. Va fi o negociere stransa, dar cu rezultate foarte bune.

Sagetator

Incepe ziua singur, pentru ca ai nevoie de putina liniste. Bea cafeaua intr-un loc retras si fa-ti ordine in ganduri si idei pentru a fi sigur ca drumul pe care vrei sa pasesti esti cel indicat.

Capricorn

Daca esti nascut la inceputul lunii ianuarie, ziua de luni vine cu o veste excelenta din punct de vedere financiar. Pentru ceilalti, vestea buna vine de acasa.

Varsator

Gasesti un complice si organizezi o petrecere surpriza unui amic sau chiar pentru partenerul de viata. Cumperi ceva special pentru cel drag.

Pesti

Cel mai bun moment al zilei va fi seara, dar nici de restul zilei nu te poti plange. Un amic care locuieste de cativa ani in alta tara te anunta ca isi va petrece concediul cu tine intr-un loc legat de copilaria voastra.

Berbec

Dimineata o incepi cu amintiri. Te cuprinde o stare de nostalgie si o sa suni multi prieteni pe care ii cunosti de cel putin zece ani. Si la birou o sa ai parte de cateva momente placute.

Taur

Prima parte a zilei este perfecta pentru activitatile in echipa la locul de munca, in timp ce dupa sfarsitul programului inchizi telefonul si laptopul si te dedici cu totul familiei.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 6 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic