Horoscop: 6 iunie 2017

Marti, 06 Iunie 2017, ora 07:06
6180 citiri
Horoscop: 6 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Primesti o propunere pentru un proiect care ti se potriveste manusa. Esti foarte entuziasmat si dornic sa te apuci de treaba. Pe plan personal, ajuti un prieten sa iasa dintr-o incurcatura.

Rac

Cineva iti spune un secret si ai fi preferat sa nu o faca, pentru ca simti ca pe umerii tai atarna acum o mare responsabilitate. Prietenii te invita sa participi la o activitate de grup.

Leu

Te alaturi unor oameni care demareaza o chestiune menita sa imbunatateasca ceva in viitor. Ai anumite intrebari pentru care cauti raspunsuri si cineva din familie ti le va furniza.

Fecioara

Iti adori libertatea si atunci cand cineva incearca sa ti-o puna in pericol reactionezi. Vei fi ca o leoaica ce isi apara puii si cei din fata ta ar trebui sa se teama.

Balanta

Profita de sansele ivite astazi si nu le lasa sa treaca pe langa tine. Nu te intalnesti des cu asa ceva. Un prieten vrea sa iti ceara ajutorul. Trebuie sa ii alaturi, asa cum si el ti-a fost la nevoie.

Scorpion

Fii foarte atent la modul in care ii tratezi pe ceilalti. Din neglijenta, tinzi sa vorbesti intr-un mod nepotrivit si sa pierzi prietenia cuiva. Din fercire, cineva te va trage la timp de maneca.

Sagetator

Concentreaza-te la locul de munca si nu te lasa distras de discutii. Altfel, risti sa ratezi termenul limita. Seara vei medita la un lucru care te afecteaza personal.

Capricorn

Luna actioneaza in avantajul tau. Vei fi favorizatul horoscopului. Asta inseamna ca te poti astepta la vesti bune atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Muncesti din greu pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Varsator

Trebuie sa promovezi cat mai mult o idee in care crezi. Nu renunta chiar daca cineva superior din punct de vedere ierarhic nu are incredere in tine.

Pesti

Socializezi foarte mult astazi. Intri in legatura cu oameni care iti vor face dezvaluiri si in urma unor informatii primite chiar vei schimba ceva in programul urmatoarelor zile.

Berbec

Simti nevoia de mai multa aventura in viata ta, de o evadare. Te-ai urca in masina si te-ai opri acolo unde ai ramane fara benzina. Nu vei face chiar asta, dar tot vei da frau liber unei dorinte mai vechi.

Taur

Ceva te relaxeaza atat de mult incat nici o alarma de incendiu nu te-ar face sa o rupi la fuga. Cei din jur sunt uimiti de comportamentul tau, pentru ca de obicei esti foarte agitat.

Citeste si Horoscopul lunii iunie Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 6 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic