Horoscop: 6 martie 2015

Vineri, 06 Martie 2015, ora 07:14
4307 citiri
Horoscop: 6 martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Apar cateva obstacole pe care o sa le treci cu brio doar daca ai grija si asculti sfaturile celor din preajma, mai ales cele venite de la rudele mai in varsta.

Berbec

Fii putin mai serios in privinta finantelor si lasa deoparte cheltuielile inutile. Altfel, ramai fara bani exact intr-un moment in care ai mai multa nevoie de ei.

Taur

O sa fii inconjurat de acte foarte importante. Ai grija sa le pui in ordine pentru a nu le pierde. Altfel s-ar putea sa ai probleme cu sefii, pentru ca nu ai fost atent.

Gemeni

Este o zi buna pentru indreptarea greselilor. Esti constient de faptul ca unele lucruri nu le-ai facut cum trebuie si profiti de cea de-a doua sansa.

Rac

Faci o promisiune cu iz financiar. Ia in calcul toate cheltuielile incluse. Intereseaza-te daca cunosti toate riscurile si abia apoi ofera un raspuns final.

Leu

Esti urmarit de tot felul de ganduri care au legatura cu familia. Iti faci multe planuri, incercand sa gasesti o solutie pentru a multumi pe toata lumea.

Fecioara

Atmosfera generala va fi foarte buna, semn ca astrele si-au indreptat atentia spre tine. Pluto si Mercur te ajuta sa isi pastrezi calmul chiar si cand situatia devine putin tensionata.

Balanta

Se apropie o sarbatoare in familie si intri in febra pregatirilor. Nu poti sa dormi noaptea de emotii. Trebuie sa te calmezi, pentru ca mai dureaza pana cand o sa aiba loc evenimentul si in ritmul acesta in ziua aceea o sa fii epuizat.

Scorpion

Relatiile cu familia si partenerii intra pe un trend ascendent. Astepti multe de la aceste colaborari, mai ales de la cele care au legatura cu viata profesionala.

Sagetator

Programul de astazi este mai incarcat decat de obicei, pentru ca apar niste lucruri neprevazute. De obicei, esti foarte calculat si stii exact ce pas trebuie sa faci, dar acum esti bulversat de multitudinea de sarcini.

Capricorn

Mergi pe mana unui cunoscut care iti inspira foarte mare incredere. Sacrificiile facute de omul respectiv te-au facut sa iti faci sperante si sa pariezi pe el.

Varsator

Indreapta-ti atentia si catre partea materiala si lasa deoparte satisfactiile morale. Ai nevoie de bani si trebuie sa gasesti o solutie sa iti maresti veniturile.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
#horoscop 6 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic